Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lupescu a demisionat de la FRF şi pleacă la UEFA: „Nu îmi place să bat pasul pe loc”

Lupescu a demisionat de la FRF şi pleacă la UEFA: „Nu îmi place să bat pasul pe loc”

Lupescu a demisionat de la FRF şi pleacă la UEFA: „Nu îmi place să bat pasul pe loc”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    22 Aug 2011   •   14:47

Ionuţ Lupescu nu mai este directorul general al Federaţiei Române de Fotbal. Fostul internaţional a susţinut o conferinţă de presă la Casa Fotbalului, în care a anunţat că demisionează din funcţia deţinută la FRF şi că a acceptat o ofertă din partea UEFA.

Cred că am ajuns la un punct de cotiturã şi consider că trebuie să încep o nouă etapă în viaţa mea de administrator, în activitatea mea managerială. Astfel, am decis să mă retrag din funcţia de director general al federaţiei după şase ani şi să dau curs unei oferte foarte importante pentru mine de a lucra în structura UEFA. Am mai zis că nu am venit aici să ies la pensie şi cred cã am reuşit măcar parţial ce mi-am propus la Federaţia Română de Fotbal”, a declarat Lupescu.

Printre motivele care l-au determinat pe oficialul FRF să renunţe la funcţia sa se numără şi viziunea diferită în privinţa dezvoltării fotbalului românesc.

Eu sunt un tip căruia nu îi place să bată pasul pe loc şi viziunea mea despre dezvoltarea fotbalului românesc e puţin alta faţă de cea a federaţiei, de aceea am decis să întrerup azi colaborarea cu FRF. Îi mulţumesc preşedintelului Mircea Sandu pentru încrederea pe care mi-a arătat-o la un moment dat”, a mai spus fostul jucător al echipei naţonale.

Ionuţ Lupescu a fost numit în funcţia de director general al FRF în urma Comitetului Executiv din 22 noiembrie 2005, atribuţiile sale în cadrul federaţiei incluzând coordonarea activităţii departamentelor juridic, internaţional, financiar, sportiv şi marketing.

×
Subiecte în articol: Ionut Lupescu FRF demisie UEFA
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close