Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Marius Constantin a semnat pe trei ani cu FC Vaslui

Marius Constantin a semnat pe trei ani cu FC Vaslui

Marius Constantin a semnat pe trei ani cu FC Vaslui
de M.T.    |    08 Sep 2011   •   15:30

Marius Constantin a dat Bucureştiul pe Vaslui. Fostul rapidist a semnat un contract pe trei sezoane cu echipa patronată de Andrian Porumboiu şi a fost prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă susţinută joi.

Nu ştiu dacă oraşul Vaslui este pe placul meu, dar ştiu că nu de asta am venit aici. Am ales o echipă mare, unde sper să joc cât mai mult. Pot spune că este un nou început pentru mine”, a declarat fundaşul de 27 de ani.

Jucătorul care a petrecut ultimele şapte sezoane la Rapid a recunoscut că în decizia sa de a semna cu FC Vaslui a contat foarte mult faptul că moldovenii sunt antrenaţi de Viorel Hizo.

În alegerea mea a contat foarte mult că domnul Hizo este antrenor. El este cel care m-a contactat şi, în plus, situaţia mea la Rapid nu era una prea bună”, a spus Marius Constantin.

Este un jucător valoros atunci când este extrem de serios şi mi-a promis că aşa va fi. Nu a fost deloc uşor să-l aducem, dar şi aşteptăm foarte mult de la el. Îmi doresc jucători care să ridice nivelul echipei. Aveam nevoie de un fundaş central care să pună ordine în defensivă, pentru că nu poţi face performanţă doar cu tineri fără experienţă”, a precizat Viorel Hizo, tehnicianul galben-verzilor.

Marius Constantin a debutat în prima ligă în martie 2003, într-o partidă FC Braşov - FC Argeş. În 2004, s-a transferat la Rapid, unde a câştigat două Cupe ale României şi o Supercupă a României. În echipa naţională a evoluat de patru ori, prima oară în 2007, într-un amical împotriva Irlandei.


×
Subiecte în articol: Rapid FC Vaslui transfer Liga I Viorel Hizo
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close