Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Marius Lăcătuş, noul antrenor al FC Vaslui. "Nu am venit pentru bani, vreau performanţă"

Marius Lăcătuş, noul antrenor al FC Vaslui. "Nu am venit pentru bani, vreau performanţă"

Marius Lăcătuş, noul antrenor al FC Vaslui. "Nu am venit pentru bani, vreau performanţă"
28 Sep 2009   •   18:34

După demiterea lui Cristi Dulca, Adrian Porumboiu a încercat să îl aducă pe banca tehnică a echipei FC Vaslui pe belgianul Enzo Scifo. Negocierile au eşuat însă şi patronul moldovenilor a fost nevoit să se mulţumească cu o altă legendă, de această dată mioritică: Marius Lăcătuş.
Fostul antrenor al Stelei va prelua conducerea tehnică a clubului Vaslui şi va fi prezentat în cursul serii de luni. Marius Lăcătuş va prelua echipa de la Dorel Zotincă, cel care a asigurat interimatul la ultimele două meciuri ale moldovenilor: în Cupă şi în ultima etapă din campionat.
"Nu am stat foarte mult pe gânduri înainte de a semna, iar pe primul plan nu a fost latura financiară. Când văd că am lot de jucători cu care pot sã fac performanţă, cum este la Vaslui, latura financiară este pe locul doi. Obiectivul nu s-a schimbat şi rămâne cel stabilit înainte de începerea campionatului, unul dintre primele cinci locuri sau câştigarea Cupei României. Obiectivul poate fi îndeplinit având în vedere că mai sunt 26 de etape de jucat, dar nu mai avem nevoie de paşi greşiţi. Trebuie să recuperăm cât se poate de repede jucãtorii accidentaţi, astfel încât să putem folosi întreg lotul. Ştiu foarte multe despre FC Vaslui. Nu pot să uit cã atunci când eram la Steaua nu am putut învinge nici la Vaslui şi nici la Bucureşti. Mă bucur că domnul Porumboiu s-a gândit la mine şi iată că după cinci luni revin ca antrenor. Am mai avut oferte din strãinãtate, dar niciuna din ţară", a declarat noul antrenor al Vasluiului, Marius Lăcătuş.
Marius Lăcătuş a mai antrenat, de-a lungul carierei, formaţiile FC Naþional (2000/2001), Oţelul Galaţi (2001/2002), FC Braşov (2002/2003), Ceahlăul Piatra Neamţ (2004), Inter Gaz Bucureşti (2005), UTA (2006/2007) şi Steaua Bucureşti (2007/2008 şi 2009), informează Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marius Lacatus FC Vaslui
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close