Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Marius Pena vine de pe bancă şi aduce victoria Oţelului în meciul cu Rapid

Marius Pena vine de pe bancă şi aduce victoria Oţelului în meciul cu Rapid

Marius Pena vine de pe bancă şi aduce victoria Oţelului în meciul cu Rapid
Sursa foto: Foto: gsp.ro
05 Mar 2011   •   17:36

Oţelul Galaţi şi-a consolidat poziţia de lider în Liga I, după ce a învins pe teren propriu cu scorul de 1-0 pe Rapid. Unicul gol al meciului a fost marcat de Pena, introdus pe teren în repriza secundă.

 
Partida a început cu o întârziere de zece minute, din cauza unui fanion nărăvaş de la colţul terenului. Atunci când, într-un final, Cristi Balaj a dat drumul meciului, ambele echipe au arătat doar prudenţă. Tactica a sugrumat spectacolul, prima ocazie de gol venind după o fază fixă, la jumătatea primei reprize. În minutul 22, Sălăgeanu a executat o lovitură liberă direct pe poartă, dar Coman s-a întins şi a salvat de sub bară.
 
O acţiune personală a lui Herea a ieşit din rutina impusă de cele două formaţii, dar jucătorul oaspeţilor a obosit până să finalizeze. Gălăţenii au avut şi cealaltă mare şansă a primelor 45 de minute, însă Spadacio a respins de pe linia porţii mingea care se îndrepta spre plasă după un corner.
 
Dorinel Munteanu şi Şumudică au încercat să-şi trezească elevii din letargie în debutul părţii secunde, operând câteva schimbări. Acestea au avut efect doar asupra gazdelor, Pena ratând incredibil din apropiere (65) înainte ca tot el să deschidă scorul după o lovitură liberă executată perfect de Sălăgeanu (68).
 
Tehnicianul oaspeţilor a forţat şi cu Pancu, dar Rapid tot nu a reuşit să înscrie, deşi Herea a lovit transversala din apropiere. Pe final de meci, Marius Constantin a primit al doilea galben, pentru o lovitură cu cotul, ceea ce a uşurat evident sarcina gălăţenilor de a ţine de rezultat.
 
În urma victoriei de astăzi, Oţelul acumulează 45 de puncte, cu 12 mai multe decât adversara sa, care rămâne pe poziţia a patra în clasament.
 
Oţelul: Grahovac - Râpă, Perendija, Sg. Costin, Sălăgeanu - Giurgiu, Neagu - L. Iorga (Antal 54), G. Paraschiv, S. Ilie (Cojoc) - Viglianti (Pena 54)
 
Rapid: D. Coman - Candido Costa, Marcos Antonio, M. Constantin, Bozovic - Spadacio, Grigorie (Pancu 72), C. Lazăr (Olberdam 39), S. Frunză (Roman 56) - Herea - Sburlea.

×
Subiecte în articol: Liga I Oţelul Galaţi Rapid
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close