Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mercato în Liga I: Mitea a semnat cu Petrolul, Ochiroşii la Modena. Kuciak, cu un pas la Legia

Mercato în Liga I: Mitea a semnat cu Petrolul, Ochiroşii la Modena. Kuciak, cu un pas la Legia

Mercato în Liga I: Mitea a semnat cu Petrolul, Ochiroşii la Modena. Kuciak, cu un pas la Legia
30 Iun 2011   •   12:11

Transferul lui Nicolae Mitea la nou-promovata Petrolul Ploieşti a devenit oficial. Fostul jucător al lui Dinamo şi al lui Ajax Amsterdam a semnat un contract valabil pe doi ani cu echipa lui Valeriu Răchită, anunţă site-ul oficial al prahovenilor.

Pe lângă aducerea lui Mitea, oficialii Petrolului au reuşit să-şi asigure serviciile mijlocaşului sârb Aleksandar Stoimirovic (28 de ani) şi a atacantului Bodan Apostu (29 de ani). De asemenea, fundaşul francez Maxime Blanchard (24 de ani), care a evoluat ultima oară la Tranmere Rovers, în Anglia, va susţine în zilele următoare probe de joc alături de ploieşteni.

Răzvan Ochiroşii este aproape de un împrumut la Modena, locul 10 în ultima ediţie din Serie B, echipă antrenată de fostul tehnician al Stelei Cristiano Bergodi. Conform Gazetei Sporturilor, negocierile dintre cele două părţi sunt foarte avansate, singurele detalii care mai trebuie stabilite fiind cele financiare. Jucătorul de 22 de ani aşteaptă confirmarea din partea italienilor până luni.

Presa poloneză scrie că portarul slovac al lui FC Vaslui, Dusan Kuciak, a semnat un contract valabil pe trei ani cu Legia Varşovia. Cu toate acestea, conducerea moldovenilor refuză să-i dea dezlegarea goalkeeperului de 26 de ani, iar Adrian Porumboiu îl aşteaptă în continuare pe jucător să revină din vacanţă, una oricum prelungită.

Nu ştiu câtă răbdare mai avem cu el. Kuciak nu are nicio justificare să nu vină pentru că i-am plătit banii în avans”, a spus finanţatorul vasluienilor.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close