Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu a anunţat că Hagi a refuzat oferta FRF şi că va negocia cu Victor Piţurcă

Mircea Sandu a anunţat că Hagi a refuzat oferta FRF şi că va negocia cu Victor Piţurcă

Mircea Sandu a anunţat că Hagi a refuzat oferta FRF şi că va negocia cu Victor Piţurcă
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Iun 2011   •   14:10

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că Gheorghe Hagi a refuzat oferta Federaţiei de a prelua echipa naţională şi că va începe negocierile cu un alt antrenor, primul pe listă fiind Victor Piţurcă.

Gică Hagi nu a acceptat să preia de acum echipa naţională, vrea să o preia la un nou ciclu de calificare. Trebuie să-i mulţumesc lui Puiu Iordănescu, pentru că el ar fi acceptat şi funcţia de director tehnic şi pe cea de antrenor interimar cu un colectiv ales de Hagi până la finalul actualelor preliminarii, urmând ca de la 1 noiembrie Hagi să preia funcţia de selecţioner al României, indiferent dacă ar fi fost sau nu calificată la Euro. Gică nu a acceptat nici această variantă, astfel că am oprit negocierile”, a declarat Mircea Sandu.

Şeful Federaţiei a continuat şi a explicat că va începe negocierile cu un nou antrenor care să preia conducerea echipei naţionale, primul pe lista sa fiind Victor Piţurcă, cel care a mai ocupat postul de selecţioner în două rânduri.

Consider că oferta Federaţiei a fost una corectă, dar, din păcate se opreşte aici. Eu voi începe noi discuţii şi negocieri, iar primul pe listă este Victor Piţurcă. Acesta este primul anunţ pe care îl fac în acest sens, încă nu am vorbit cu Piţurcă, dar îl voi contacta”, a adăugat Sandu.

 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close