Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu a solicitat ca Marian Iancu să fie declarat persona non grata. Craiova, ameninţată cu dezafilierea

Mircea Sandu a solicitat ca Marian Iancu să fie declarat persona non grata. Craiova, ameninţată cu dezafilierea

Mircea Sandu a solicitat ca Marian Iancu să fie declarat persona non grata. Craiova, ameninţată cu dezafilierea
08 Iul 2011   •   17:58

Un nou episod al războiului dintre Mircea Sandu şi Marian Iancu s-a consumat astăzi. În cadrul Comitetului Executiv, preşedintele FRF a propus ca patronul lui Poli Timişoara să fie declarat persona non grata, solicitare care a fost aprobată cu 10 voturi pentru şi 2 împotrivă.

 
Azi, 8 iulie a.c., a avut loc, la Casa Fotbalului, o nouă şedinţă a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, care a aprobat, cu 10 voturi pentru şi două împotrivă, solicitarea preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, de a propune Adunării Generale a FRF declararea ca persona non grata a domnului Marian Iancu”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al federaţiei.
 
Nu mă interesează foarte tare faptul că am fost declarat persona non grata. Cât timp va fi Mircea Sandu preşedinte, sper să fie cât mai puţin, totul o să fie o minciună, o perdea de fum. Omul e bolnav, nu se va mai face bine în vecii vecilor. El mă declară persona non grata şi eu îi fac plângere penală”, a fost replica lui Iancu, la GSP TV.
 
De asemenea, Comitetul Executiv a aprobat sistemul competiţional pentru Ligile a 2-a şi a 3-a pentru următorii trei ani şi a confirmat faptul că Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa rămân retrogradate, deşi decizia TAS este în continuare aşteptată în zilele următoare.
 
Din respect faţă de oraşele în cauză şi faţă de suporterii echipelor respective, s-a decis ca, retrogradate din Liga I din cauza refuzului de acordare a licenţei, SC FC Timişoara SA şi AFC Gloria 1922 Bistriţa (care nu au solicitat licenţă pentru Liga a 2-a) să fie admise în ediţia 2011-2012 a campionatului Ligii a 2-a”, scrie în comunicatul federaţiei, în care Universitatea Craiova este somată „să retragă până marţi, 12 iulie a.c., acţiunile intentate împotriva FRF în instanţa civilă, urmând ca, în caz contrar, să fie dezafiliată”.

×
Subiecte în articol: Mircea Sandu Marian Iancu FRF
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close