Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu: Antrenorii care îl critică pe Piţurcă sunt nişte nesimţiţi!

Mircea Sandu: Antrenorii care îl critică pe Piţurcă sunt nişte nesimţiţi!

Mircea Sandu: Antrenorii care îl critică pe Piţurcă sunt nişte nesimţiţi!
Sursa foto: Mircea Sandu
13 Feb 2009   •   15:39

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, i-a luat apărarea selecţionerului Victor Piţurcă vineri, într-o întâlnire cu reprezentaţii cluburilor de fotbal din Moldova care a avut loc la Iaşi. "Naşul" a spus că acei antrenori care critică selecţia şi rezultatele lui Piţurcă dau dovadă de "aroganţă şi nesimţire", în condiţiile în care nici ei nu au avut rezultate bune cu cluburile lor în competiţiile europene.
"Antrenorii care îl atacă pe Piţurcă dau dovadă de aroganţă şi sunt chiar puţin nesimţiţi. Ar face mai bine să se uite ce au făcut cu echipele lor în cupele europene şi pe urmă să-şi dea cu părerea despre selecţia făcută de Piţurcă. Să nu uite că antrenorul echipei naţionale a calificat echipa la turneul final şi a obţinut remize cu două dintre cele mai mari echipe ale lumii. Ei ce-au făcut?", i-a muştruluit Sandu pe contestatarii selecţionerului Piţurcă.
Totuşi, preşedintele FRF a declarat că nu a fost mulţumit de rezultatul realizat de echipa naţională miercuri cu Croaţia, 1-2, într-un meci amical disputat pe stadionul Ghencea:
"Am jucat bine prima repriză, însă am cedat în partea a doua, după marea ocazie de gol a lui Cociş. Să nu uităm că naţionala Croaţiei este pe locul 7 în lume, înaintea Franţei. Dar, chiar şi aşa, sunt puţin dezamăgit. Nu meritam să pierdem, dar nici să câştigăm. Cred că un meci nul era mai echitabil", a fost verdictul preşedintelui de la federaţie, potrivit Mediafax.
"Noi nu suntem Olanda, Italia sau Franţa. La noi când lipsesc Mutu şi Chivu se vede. Şi pe timpul lui Hagi, când lipsea acesta se vedea", a încheiat Mircea Sandu, recunoscând că echipa naţioanlă este, în mare măsură, dependentă de cei mai cunoscuţi jucători ai ei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close