Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu despre Gică Popescu la conferinţa oficială FRF: "N-o să iau sfaturi de la urmăriţi penal!" (VIDEO)

Mircea Sandu despre Gică Popescu la conferinţa oficială FRF: "N-o să iau sfaturi de la urmăriţi penal!" (VIDEO)

Mircea Sandu despre Gică Popescu la conferinţa oficială FRF: "N-o să iau sfaturi de la urmăriţi penal!" (VIDEO)
Sursa foto: mircea sandu
16 Apr 2009   •   15:11

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a profitat de ocazia ce s-a ivit după ce s-a încheiat şedinţa Comitetului Executiv al forului pe care-l conduce şi a lansat o serie de atacuri virulente la finalul conferinţei oficiale. Cel mai "şifonat" a ieşit fostul internaţional Gică Popescu, despre care Sandu a declarat că este un "urmărit penal" căruia nu are de gând să îi asculte sfaturile. De asemenea, "Naşul" i-a pus la punct pe Constantin Iacov şi Ion Crăciunescu.
Sandu a început conferinţa de la Casa Fotbalului cu o motivare a ieşirii sale din "silenzio stampa", spunând că va păstra în sine protestul pe care vroia să îl facă până pe 5 mai. În mod evident iritat de criticile pe care le-a primit de la diverse persoane din lumea fotbalului şi din presă în ultimele zile, Sandu nu a lăsat nici o poliţă neplătită. Gheorghe Popescu, care a criticat în mod dur conducerea Federaţiei după scandalul privind urmărirea penală a fostului preşedinte al arbitrajului românesc, Gheorghe Constantin, a primit o replică pe măsură.
"Nu accept sfaturi deocamdată de la persoane care sunt cercetate penal", a declarat Mircea Sandu în conferinţa de presă.

Ion Crăciunescu nu a fost nici el ocolit de vorbele preşedintelui Federaţiei, care a declarat că fostul arbitru nu ar trebui să vorbească ştiind că a condus foarte prost Comisia Centrală a Arbitrilor atunci când a avut ocazia, spunând că a încălcat prevederile propriului regulament. Nu înainte de a menţiona, cu atenţie, "abia aflu şi eu acest lucru".
Mircea Sandu a încheiat subliniind că nu este prieten cu Constantin Iacov, cum a declarat acesta. Preşedintele FRF s-a apărat şi a spus că nu a încasat el banii din fotbal, ci că au fost alţii care au făcut acest lucru.
?A mai apărut şi domnul Iacov, cu care nu apreciez că sunt prieten. Poate el apreciază, dar eu nu apreciez acest lucru."

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Sandu FRF gheorghe popescu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close