Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu, luat în colimator de DNA. Preşedintele FRF, citat la DNA Piteşti

Mircea Sandu, luat în colimator de DNA. Preşedintele FRF, citat la DNA Piteşti

Mircea Sandu, luat în colimator de DNA. Preşedintele FRF, citat la DNA Piteşti
Sursa foto: MIRCEA SANDU
20 Mai 2009   •   11:45

Anchetatorii DNA au mai urcat o treaptă în ierarhia FRF şi au ajuns cu cercetările chiar la preşedintele Federaţiei, Mircea Sandu! "Naşul" fusese citat în primă instanţă pentru miercuri la sediul DNA Direcţia Teritorială Piteşti, dar acesta nu se va prezenta decât joi pentru că este plecat din ţară, aflându-se la Istanbul cu ocazia finalei Cupei UEFA dintre Şahtior Doneţk şi Werder Bremen.
Audierea lui Mircea Sandu era programată pentru miercuri dimineaţă, dar acest lucru s-a schimbat şeful federaţiei fiind deja prezent la Istanbul pentru a-i vedea pe Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ pe Sukru Saracoglu. Şeful fotbalului românesc a făcut, din acest motiv, o cerere către DNA Piteşti pentru a lipsi de la audiere, invorcând faptul că este plecat din ţară.
Nu este încă ştiut în ce calitate a fost chemat Sandu la DNA, dar cert este faptul că audierile au legătură cu dosarul de corupţie "Penescu".
În altă ordine de idei, Daniel Cernat, preşedintele Comisiei de Disciplină a FRF, şi Doru Ursu, şeful Comisiei de Apel a Federaţiei, vor fi şi ei prezenţi la sediul DNA din Piteşti. Achetatorii încearcă să află, potrivit gsp, dacă Florin Prunea a intervenit pentru Cornel Penescu la Comisia de Disciplină, pentru a-l scăpa de la plata unei sume de 300.000 de lei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Sandu FRF DNA Florin Prunea
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close