Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu: "Meciul cu Franţa se poate juca pe noul stadion din Bucureşti"

Mircea Sandu: "Meciul cu Franţa se poate juca pe noul stadion din Bucureşti"

Mircea Sandu: "Meciul cu Franţa se poate juca pe noul stadion din Bucureşti"
Sursa foto: stadionul national
10 Feb 2010   •   09:58

Oficialii FRF au sperat de la bun început că vor putea inaugura Noul Stadion Naţional cu unul sau, preferabil, mai multe meciuri "tari". Arena ce va fi terminată, speră Mircea Sandu, în decembrie 2010 ar putea fi folosită pentru meciul României de acasă cu Franţa, cu condiţia ca programul să prevadă ca partida-tur să se dispute prima.
Mircea Sandu nu a ascuns niciodată că vrea să aducă reprezentativa Braziliei sau a Argentinei pentru a inaugura aşa cum se cuvine noua arenă a fotbalului românesc. Dorinţa preşedintelui FRF s-ar putea îndeplini, astfel, chiar într-un meci oficial, Franţa fiind una dintre echipele naţionale care nu duc lipsa de vedete.
"Lucrările sunt puţin în întârziere. Dar sperăm ca până la urmă să fie finalizate la timp. Am discutat cu francezii şi, dacă vom juca turul la ei, cu siguranţă că partida retur o vom disputa la Bucureşti, pe noul stadion. Estimăm ca arena să fie finalizată în decembrie, în acest an. Dacă va fi aşa, în septembrie 2011 vom juca cu Franţa aici. Înainte trebuie să însă să testăm stadionul, cu două acţiuni înainte de primul meci oficial. Sperăm să strângem 20-25.000 de spectatori, poate şi cu ajutorul Armatei şi al Jandarmeriei. Trebuie testată siguranţa arenei, sonorizarea, etc. Apoi, la meciul când facem inaugurarea, sperăm să avem vreo 40.000 de spectatori", a declarat Mircea Sandu la Gsptv.
Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close