Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu o dă la întors: "FC Timişoara merită să joace în Ligă, FRF va aplica decizia TAS"

Mircea Sandu o dă la întors: "FC Timişoara merită să joace în Ligă, FRF va aplica decizia TAS"

Mircea Sandu o dă la întors: "FC Timişoara merită să joace în Ligă, FRF va aplica decizia TAS"
Sursa foto: mircea sandu
11 Iun 2009   •   12:26

Aflat nu demult în conflict deschis cu oficialii clubului FC Timişoara, preşedintele FRF, Mircea Sandu, o întoarce ca la Ploieşti şi afirmă că decizia TAS va fi pusă în aplicare, iar gruparea de pe Bega merită calificarea în preliminariile Ligii Campionilor. "Naşul" introduce, însă, o nuanţă în declaraţie, şi insinuează că Timişoara merită să meargă în Ligă deoarece ocupă locul al doilea în clasament, judecând situaţia doar prin prisma clasamentului.
Mircea Sandu a anunţat repede după publicarea deciziei de returnare a celor şase puncte Timişoarei că, foarte curând, Comitetul de Urgenţă al FRF va pune în aplicare decizia TAS şi, oficial, echipa va avea cu şase puncte mai mult în clasament.
"Mie nu mi se pare în niciun fel decizia TAS de astăzi. Nu avem ce să comentăm. Este o decizie pe care o punem în aplicare şi atât. Acum se întruneşte Comitetul de Urgenţă care va pune în aplicare decizia, iar FC Timişoara îşi va reprimi oficial punctele înapoi", a declarat preşedintele FRF, pentru Mediafax.
Participarea FC Timişoara în preliminariile Ligii Campionilor în sezonul viitor în turul III preliminar al Ligii Campionilor este considerată legitimă de Mircea Sandu, care a uitat conflictele cu Marian Iancu şi spus că este normal ca echipa de pe locul al doilea să meargă în Ligă:
"Dacă aşa arată clasamentul, cu Unirea Urziceni pe primul loc şi FC Timişoara pe doi, înseamnă că acestea sunt echipele care merită să joace în Liga Campionilor. Dar FC Timişoara va trebui să treacă de nişte tururi preliminare pentru a juca în grupe", a comchis Mircea Sandu.
FC Timişoara şi-a recuperat joi cele şase puncte retrase în septembrie 2008 de FRF în urma cererii de la FIFA, în urma deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close