Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu, preşedintele etern: Candidez la alegerile de la FRF în 2010 şi la cele din 2014

Mircea Sandu, preşedintele etern: Candidez la alegerile de la FRF în 2010 şi la cele din 2014

Mircea Sandu, preşedintele etern: Candidez la alegerile de la FRF în 2010 şi la cele din 2014
Sursa foto: mircea sandu
13 Sep 2009   •   16:38

Mircea Sandu face valuri din nou în fotbal şi de această dată în legătură cu o posibilă nouă candidatuă la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. Cu toate că anterior lăsase să se înţeleagă că şi-ar pregăti un succesor care să îi urmeze în funcţie, Mircea Sandu a precizat acum că va candida acum nu numai la alegerile din 2010, ci şi în 2014.

Deranjat de întrebările Evenimentul Zilei despre starea sa de sănătate şi la o eventuală retragere din cursa de anul viitor, acesta a replicat

?Ce pot să vă spun cu siguranţă este că o să candidez la alegerile de la FRF şi în 2010. Ba chiar şi la cele din 2014! Altceva??


De asemenea, a ţinut să sublinieze că selecţionerul naţionalei se bucură de sprijinul său total, în pofida atacurilor din partea unor preşedinţi de club sau oameni din fotbalul autohton.

?Răzvan are susţinerea mea nu sută la sută, ci o mie la sută! Are două egaluri, două victorii la naţională şi nici o înfrângere. Aşa că preşedinţii de cluburi ar trebui să-şi vadă de treburile lor?, a cerut preşedintele FRF.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Sandu FRF
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close