Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mirel Rădoi, întâmpinat de 150 de fani stelişti pe aeroportul Henri Coandă: "Sunt emoţionat!"

Mirel Rădoi, întâmpinat de 150 de fani stelişti pe aeroportul Henri Coandă: "Sunt emoţionat!"

Mirel Rădoi, întâmpinat de 150 de fani stelişti pe aeroportul Henri Coandă: "Sunt emoţionat!"
Sursa foto: Mirel Radoi
16 Ian 2009   •   19:49

Fostul căpitan al Stelei, Mirel Rădoi, s-a întors vineri în România pentru a-şi pregăti plecarea în Arabia Saudită, la noua sa echipă, Al-Hilal. Jucătorul a ajuns pe aeroportul Henri Coandă în jurul orei 18:45, fiind aşteptat de aproximativ 150 de fani care l-au întâmpinat cu căldură.
Dorind să îi mulţumească lui Rădoi pentru cei 8 ani petrecuţi la echipa militară, fanii "roş-albaştri" l-au ridicat în slăvi pe fundaş, strigând: "Mirel Rădoi este unul dintre noi" şi "Mirel Rădoi", expresie care a ajuns un adevărat strigăt de luptă în Ghencea. Jucătorul a rămas câteva minute pentru a face poze cu suporterii şi pentru a da autografe, cântând, la ieşirea din aeroport, înpreună cu ultraşii Stelei.
Primirea l-a emoţionat pe fostul căpitan al Stelei, care a trebuit, vineri, să îşi ia "La revedere" şi de la colegi şi antrenor, şi de la suporteri.
"Sunt emotionat să văd primirea făcută aici, la aeroport. Ce pot să zic? Mă doare că mi-am luat ŤLa revedereť de la Marius Lăcătuş. Cu siguranţă nu va mai exista altă echipă din România în inima mea în afară de Steaua", a recunoscut Rădoi pe aeroportul din Otopeni.
"Vă daţi seama că mi-a fost greu să mă despart, regret din tot sufletul că m-am despărţit de echipă, însă nu am avut încotro. Când stai atâţia ani la o echipa, e greu să nu îti aduci aminte momentele frumoase petrecute acolo", a adăugat fostul căpitan al Stelei, regretând că a trebuit să aleagă între bani şi echipa la care s-a consacrat.
Recunoscând că nu se află în cea mai bună formă fizică, Rădoi a adăugat, în aplauzele fanilor "roş-albaştri": "Sunt în urmă cu pregătirea, nu ştiu dacă voi debuta la Al Hilal pe 23 ianuarie, voi vedea la momentul respectiv dacă sunt pregătit. Îmi pare rău că mă despart de colegi, de suporteri şi de toţi membrii clubului. În România, cu siguranţa, mă voi întoarce numai la Steaua", i-a asigurat fostul căpitan pe cei prezenţi la aeroport.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close