Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mutu se întoarce la echipa naţională pentru meciurile cu Serbia şi Insulele Feroe

Mutu se întoarce la echipa naţională pentru meciurile cu Serbia şi Insulele Feroe

Mutu se întoarce la echipa naţională pentru meciurile cu Serbia şi Insulele Feroe
Sursa foto: adrian mutu
25 Sep 2009   •   17:06

Răzvan Lucescu a anunţat vineri jucătorii convocaţi din campionatele externe pentru ultimele meciuri ale campaniei de calificarea la Cupa Mondială din 2010. Printre aceştia se află şi Adrian Mutu, cel care nu a jucat decât un meci din cele opt jucate de România până în acest moment. Notabil este şi faptul că jucătorul Herthei Berlin, Max Nicu, nu a primit decât o convocare de principiu şi, probabil, nu va fi reţinut în lotul definitiv.
Zece jucători a chemat selecţionerul din afara graniţelor pentru meciurile cu Serbia, de pe 10 octombrie, şi Insulele Feroe, pe 14 octombrie. Aceştia sunt Cristian Săpunaru (FC Porto), Mirel Rădoi (Al-Hilal), Cristian Chivu (FC Internazionale Milano), Dorin Goian (Palermo), Răzvan Raţ (FC Şahtior Doneţk), Mihai Neşu (FC Utrecht), Tiberiu Ghioane (FC Dinamo Kiev), Paul Codrea (AC Siena), Ciprian Marica (VfB Stuttgart) şi Adrian Mutu (Fiorentina), anunţă Mediafax.
Convocaţi şi folosiţia la precedenta acţiune a echipei naţionale, când România a jucat cu naţionalele Franţei şi Austriei, Ionuţ Mazilu (Arsenal Kiev) şi Maximilian Nicu (Hertha Berlin), au primit doar faxuri de convocare de principiu, dar este probabil să se renunţe la ei după 2 octombrie, când Lucescu va anunţa lista jucătorilor chemaţi din campionatul intern.
Meciurile cu Serbia şi Feroe sunt ultimele din acestă campanie de calificare. Echipa naţională a României joacă, întâi, la Belgrad, pe Stadionul Marakana, iar apoi cu Insulele Feroe la Piatra Neamţ.
Selecţionerul speră că, până la data meciurilor, Mutu îşi va recăpăta forma care l-a făcut unul dintre cei mai importanţi jucători ai precedentei campanii de calificare. În ultimele meciuri ale echipei sale, Fiorentina, Mutu a jucat foarte slab, fiind criticat de toată presa italiană, sau a fost ţinut pe bancă de antrenorul Prandelli.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close