Antena 3 CNN Sport Fotbal intern N'Doye la Dinamo, spune Borcea

N'Doye la Dinamo, spune Borcea

N'Doye la Dinamo, spune Borcea
Sursa foto: Ousmane N'Doye, fotbalist
14 Ian 2009   •   12:52

Directorul executiv al grupării din Ştefan cel Mare, Cristi Borcea, a confirmat, miercuri transferul mijlocaşului senegalez de la FC Vaslui, Ousmane N'Doye. Borcea a spus, anunţă Mediafax, că fostul jucător al clubului moldovean a semnat un contract cu valabilitate pe un sezon şi jumătate cu Dinamo.
Atunci când transferul se va oficializa prin prezentarea publică a jucătorului de către Dinamo, vom putea spune că a luat sfârşit încă una din necunoscutele acestei pauze competiţionale. Senegalezul a fost plimbat prin declaraţii de când s-a sfârşit turul şi pe la rivala de moarte a dinamoviştilor, Steaua. Dar din ce spune Borcea, transferul este deja făcut.
"N'Doye a semnat cu Dinamo un contract pe un an şi jumătate. Suma de transfer e mai mare de 200.000 de euro, e în jur de 500.000 de euro. Nu pot vorbi despre alte transferuri pe care le vom face, pentru că noi la Dinamo vorbim mai puţin şi facem mai multe", a declarat în stilul său caracteristic oficialul dinamovist conform sursei citate.
Mijlocaşul Ousmane N'Doye a fost cumpărat de către Adrian Porumboiu de la gruparea portugheză Academica de Coimbra la începutul lui 2008. El declară că are 30 de ani, dar nu de puţine ori s-a speculat că vârsta sa din acte nu ar fi cea reală, el având cu 4 sau 5 ani mai mult.
Iată şi un reportaj GspTV despre transferul senegalezului:

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Dinamo FC Vaslui Cristi Borcea
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close