Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Nicolae Dică: "Sunt fericit că am câştigat Cupa. Steaua nu tratează serios trofeul"

Nicolae Dică: "Sunt fericit că am câştigat Cupa. Steaua nu tratează serios trofeul"

Nicolae Dică: "Sunt fericit că am câştigat Cupa. Steaua nu tratează serios trofeul"
Sursa foto: nicolae dica
27 Mai 2010   •   09:56

Jucătorul lui CFR Cluj şi-a exprimat bucuria după ce a câştigat, miercuri seară, prima Cupă a României a carierei. Fostul stelist, ajuns la 30 de ani, spune că nu ar fi putut câştiga trofeul în Ghencea întrucât acolo această competiţie nu este luată în considerare. Dică vrea să rămână şi anul viitor în Gruia, şi să joace în Liga Campionilor cu CFR Cluj.
"Am întâlnit o echuipă foarte puternică, ne pare bine că am reuşit să câştigăm. Ne-am antrenat şi pentru loviturile de la 11 metri. A fost o strategie, am intrat ca să execut 11 metri. Nu am câştigat până acum Cupa României pentru că la Steaua nu se pune bază pe acest trofeu. Mi-am dorit foarte mult să realizez eventul, când am venit în iarnă, ştiam că e o echipă foarte bună", a precizat internaţionalul român.
Dică şi-a exprimat speranţa că mai poate rămâne şi anul viitor la Cluj-Napoca, unde a câştigat anul acesta două trofee - campionatul şi Cupa României.
"Este normal să-şi doreşti să rămâi la o echipă după ce câştigi trofee. Sper să rămân şi anul viitor la CFR, pentru că îmi doresc să joc în Liga Campionolor", a declarat Dică, la sport.ro
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close