Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Noul Kapetanos? Steaua l-a transferat pe golgeterul lui Litex Loveci, Krum Bibiskov

Noul Kapetanos? Steaua l-a transferat pe golgeterul lui Litex Loveci, Krum Bibiskov

Noul Kapetanos? Steaua l-a transferat pe golgeterul lui Litex Loveci, Krum Bibiskov
06 Iul 2009   •   11:06

Steaua i-a găsit concurent lui Kapetanos. La fel cum au făcut vara trecută cu jucătorul grec, oficialii roş-albaştrilor l-au transferat din postura de jucător liber pe Krum Bibiskov (26 de ani). După victoria din amicalul cu Dinamo Zagreb, preşedintele Valeriu Argăseală şi antrenorul Cristiano Bergodi s-au aşezat la masa tratativelor şi s-au înţeles cu atacantul bulgar. Vârful din ţara vecină vine în Ghencea gratis, după ce a evoluat în ultimele trei sezoane pentru Litex Loveci, acolo unde a fost golgeterul formaţiei.

Bibiskov s-a înţeles cu Steaua după ce şi-a terminat contractul cu Litex, club cu care a şi intrat în conflict pentru că a refuzat o nouă înţelegere, scrie Gazeta Sporturilor. Cu toate că nu s-a aflat în cele mai bune relaţii cu oficialii formaţiei bulgare şi a lipsit în destule meciuri din ultimul sezon, noul atacant al roş-albaştrilor a reuşit să fie cel mai bun marcator al echipei, cu 16 goluri.

Noua achiziţie a Stelei a debutat în prima ligă din Bulgaria în sezonul 1998-99, atunci când avea doar 16 ani. Se anunţa o mare speranţă a fotbalului bulgar, în 1999 fiind cumpărat de Bayern Munchen. Nu a reuşit însă să se impună în Germania, acolo unde a jucat doar un meci, după care a semnat cu Levski. A mai evoluat în cariera sa la Marek (Bulgaria), Maritimo şi Penafiel, ambele din Portugalia. În 2006 a ajuns la Litex, acolo unde a evoluat până în această vară. Bibiskov are 21 de meciuri şi 4 goluri la naţionala de tineret a Bulgariei, pentru reprezentativa de seniori jucând o singură partidă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steaua transfer
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close