Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Noul preşedinte al FRF a cerut PRIMA DEMISIE din federaţie, după câştigarea alegerilor

Noul preşedinte al FRF a cerut PRIMA DEMISIE din federaţie, după câştigarea alegerilor

Noul preşedinte al FRF a cerut PRIMA DEMISIE din federaţie, după câştigarea alegerilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Mar 2014   •   19:35

Noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, i-a cerut, miercuri, secretarului general al federaţiei, Adalbert Kassai, să-şi dea demisia, pentru a nu fi nevoit să-l dea afară, informează Mediafax.
   
"Domnule Kassai, pe biroul meu aştept demisia dumneavostră, asta ca să nu fiu în postura de a fi dumneavoastră primul om pe care îl dau afară", a declarat Burleanu, după ce a fost anunţat oficial câştigător al alegerilor la şefia FRF.
   
Burleanu a afirmat, în discursul susţinut în faţa membrilor afiliaţi, că federaţia se îndreaptă spre Occident, după 24 de ani, "o perioadă cât domnia lui Ceauşescu".

"Mulţumesc pentru încredere, este o onoare şi responsabilitate de care mă voi achita cu maxim profesionalism. Am adus lângă mine oameni care nu au legături cu grupurile de interese, iar în câteva zile vom organiza o conferinţă de presă pentru a prezenta noua organigramă. De mâine, trecem la treabă, nu voi mai permite derapaje. De azi, federaţia se îndreaptă cu ochii spre Occident. Au fost 24 de ani, o perioadă cât domnia lui Ceauşescu, o perioadă după care FRF arată la fel de gri. Trebuie ca federaţia să o ia de la zero", a adăugat Burleanu.
   
Kassai a fost acuzat de contracandidaţii lui Gheorghe Popescu la preşedinţia FRF că i-a făcut campanie electorală în ţară fostului internaţional.
   
Preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, a fost ales, miercuri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, faţă de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram.
   
Adunarea Generală a FRF a început la ora 10.00, la Casa Fotbalului şi a durat aproximativ opt ore şi jumătate.

×
Subiecte în articol: FRF razvan burleanu
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close