Antena 3 CNN Sport Fotbal intern O nouă şansă pentru Burdujan. Ex-rapidistul, reprimit în prima echipă a Vasluiului de Lăcătuş

O nouă şansă pentru Burdujan. Ex-rapidistul, reprimit în prima echipă a Vasluiului de Lăcătuş

O nouă şansă pentru Burdujan. Ex-rapidistul, reprimit în prima echipă a Vasluiului de Lăcătuş
Sursa foto: burdujan
30 Sep 2009   •   19:43

Venirea lui Marius Lăcătuş la cârma echipei FC Vaslui înseamnă o nouă şansă pentru unul dintre jucătorii renegaţi în perioada lui Cristi Dulca, Lucian Burdujan. "Fiara" a dorit să îi aibă la dispoziţie pe toţi jucătorii şi a luat decizia de a-l chema înapoi pe atacant de la echipa a doua a clubului. Burdujan fusese trimis la satelit de fostul antrenor, Dulca, pentru comportament nesportiv, înaintea unuia din meciurile cu AEK Atena.
"Burdujan a revenit la sentimente mai bune faţă de conducerea clubului şi acum, într-adevăr, a fost reprimit la antrenamente. Când şi dacă va intra pe teren, asta o decide doar antrenorul, în funcţie şi de pregătirea sa fizică", a anunţat preşedintele FC Vaslui, Ciprian Damian, pentru Mediafax.
Demiterea lui Cristi Dulca de săptămâna trecută a cântărit decisiv în întoarcerea lui Burdujan la prima echipă. Odată trecut calvarul, atacantul a început pregătirile separat, alături de Genchev şi Gheorghiu care îşi revin după accidentări. Este de aşteptat să poată juca pentru echipa lui Lăcătuş relativ repede.
Jucătorul este cunoscut pentru ieşirile sale nervoase. În luna februarie a acestui an a avut o reacţie necontrolată la un antrenament la adresa antrenorului de atunci al echipei, Viorel Moldovan. Şi atunci a fost trimis o perioadă la echipa secundă, de unde s-a întors doar după ce şi-a cerut scuze public.
Atnena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Vaslui Liga I
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close