Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oficial: Florin Lovin a semnat un contract pe trei ani cu TSV 1860 Munchen

Oficial: Florin Lovin a semnat un contract pe trei ani cu TSV 1860 Munchen

Oficial: Florin Lovin a semnat un contract pe trei ani cu TSV 1860 Munchen
Sursa foto: florin lovin
30 Iul 2009   •   13:12

Steaua a rămas, în cele din urmă, fără mijlocaşul Florin Lovin, aşa cum şi-a dorit antrenorul Bergodi. Site-ul oficial al Stelei a anunţat, joi, că Lovin a semnat un contract de joc cu gruparea germană de liga a doua 1860 Munchen şi va juca în următorii trei ani pe Allianz Arena din capitala Bavariei. La plecare, jucătorul le-a mulţumit susţinătorilor şi contestatarilor săi prin intermeciul site-ului. Transferul s-a oficializat mai târziu decât se credea din cauza diferendelor dintre patronii Stelei şi Bacăului.
Venit la Steaua în vara lui 2004 de la FCM Bacău, împreună cu Dorin Goian, Eugen Baciu şi pe atunci marea speranţă Andrei Cristea, Lovin a debutat cu gol în Ghencea, în Steaua - Farul 3-1. De atunci, Lovin a câştigat cu echipa două titluri de campion, în 2006 şi 2006, dar şi o Supercupă a României în 2006. Începând cu acel an, mijlocaşul a jucat în trei sezoane consecutive în grupele Ligii Campionilor, fără să marcheze vreun gol. Lovin a apărut în 46 de partide europene pentru Steaua în cei cinci ani petrecuţi în Ghencea, potrivit steauafc.ro.
"Le mulţumesc foarte mult suporterilor care m-au susţinut în toţi aceşti ani, dar, în acelaşi timp, le mulţumesc şi acelora care m-au contestat, pentru ca m-au ajutat la întărirea caracterului şi a personalităţii mele ca fotbalist. Le multumesc mult coechipierilor pentru că m-au ajutat să obţin performanţe la care nu aş fi visat vreodată. Le doresc, în primul rând, să intre în grupele Europa League şi, în special, le doresc lui Onicaş si Bicfalvi să devină jucători importanţi", a spus Florin Lovin, potrivit sursei citate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti transfer
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close