Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oţelul Galaţi, egalată în minutul 90 de cei nouă jucători rămaşi pe teren ai CFR Cluj, scor 1-1

Oţelul Galaţi, egalată în minutul 90 de cei nouă jucători rămaşi pe teren ai CFR Cluj, scor 1-1

Oţelul Galaţi, egalată în minutul 90 de cei nouă jucători rămaşi pe teren ai CFR Cluj, scor 1-1
Sursa foto: Foto: gsp.ro
30 Oct 2010   •   17:14

Echipa Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa campioanei CFR Cluj, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii I, informează Mediafax.

Oţelul Galaţi a deschis scorul, în minutul 58, prin Laurenţiu Iorga, care din marginea careului de 16 metri a trimis un şut puternic la colţul lung, învingându-l pe Stăncioiu.
   
În minutul 69, CFR rămâne în inferioritate numerică, după ce atacantul Lacina Traore a primit al doilea cartonaş galben, pentru un fault asupra lui Perendija.
   
Cinci minute mai târziu, şi Oţelul rămâne în zece jucători, după ce Gabriel Giurgiu i se arată al doilea cartonaş galben, la două minute după ce îl primise pe primul.
   
În minutul 85, centralul Istvan Kovacs îi arată lui Veloso direct cartonaşul roşu, în urma unui fault dur comis asupra lui Antal, iar CFR Cluj rămâne în nouă jucători de câmp.
   
Pugilistul Lucian Bute, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, a dat lovitura de start a meciului.
   
Înainte de startul partidei, Bute a primit din partea clubului Oţelul Galaţi o plachetă şi un buchet de trandafiri, premiul fiindu-i înmânat de directorul general al grupării, Marius Stan.

×
Subiecte în articol: Oţelul Galaţi gol
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close