Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oţelul Galaţi învinge Steaua Bucureşti, scor 1-0, menţinându-şi poziţia de lider al Ligii I

Oţelul Galaţi învinge Steaua Bucureşti, scor 1-0, menţinându-şi poziţia de lider al Ligii I

Oţelul Galaţi învinge Steaua Bucureşti, scor 1-0, menţinându-şi poziţia de lider al Ligii I
Sursa foto: Foto: gsp.ro
26 Sep 2010   •   18:38

Oţelul se menţine pe primul loc al Ligii I după succesul în faţa Stelei. Elevii lui Munteanu au cîştigat cu 1-0 în faţa roş-albaştrilor, în primul meci din Liga I al steliştilor cu Edy Iordănescu pe bancă.

Steaua a suferit al doilea eşec din Liga I. Roş-albaştrii au pierdut cu 1 la 0, în deplasare în faţa liderului Oţelul. Steliştii a avut prima fază periculoasă în minutul 14. Şutul lui Bogdan Stancu din careu a trecut însă peste. Gazdele au deschis scorul în minutul 19. Sîrghi a reluat cu capul în plasă, din cinci metri, o centrare a lui Viglianti.

Gălăţenii puteau face 2-0 în minutul 40. Tătăruşanu s-a aflat însă la post la un şut a lui Viglianti. Aproape de finalul primei reprize, steliştii au solicitat un penalti după o cădere în careu a lui Alves, dar centralul Kovaci a lăsat jocul să continue.

Bilaşco a trecut pe lîngă golul de 1-1 la şapte minute după pauză. Lovitura sa de cap din careul advers a trecut însă pe lîngă poarta apărată de Grahovaţ. În minutul 64, Silviu Ilie a primit o pasă în careul advers, dar şutul său a fost blocat de Nicoliţă.

Gazdele au avut o imesă ocazie de 2-0 în ultimele secunde ale meciului. Borbely nu a nimert însă cadrul poarţii cu un şut din careu. S-a terminat 1 la 0 pentru gălăţenii care se menţin pe primul loc în clasament cu 19 puncte după nouă etape. 

Antena 3

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close