Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oţelul Galaţi ? Pandurii Târgu Jiu 0-0. Autobaza lui Cârţu a dat din nou roade

Oţelul Galaţi ? Pandurii Târgu Jiu 0-0. Autobaza lui Cârţu a dat din nou roade

Oţelul Galaţi ? Pandurii Târgu Jiu 0-0. Autobaza lui Cârţu a dat din nou roade
29 Noi 2008   •   16:22

Fără cinci-şase jucători de bază în formula de start, Pandurii lui Sorin Cârţu au reuşit să obţină un rezultat, până la urmă, bun, în deplasare, pe terenul formaţiei Oţelul Galaţi. Cele două formaţii, aflate în jumătatea a doua a clasamentului Ligii I, unde sunt despărţite de doar două puncte, au remizat, scor 0-0, după un meci anost.
În urma acestui rezultat, înregistrat în etapa a 17-a a Ligii I, elevii lui Sorin Cârţu rămân neînvinşi în campionat de şase etape şi acumulează 21 de puncte, menţinându-se pe locul 12 în clasament, în spatele Oţelului.
În minutul 23, Adrian Rusu a fost foarte aproape de a înscrie în proprie poartă, mingea deviată de fundaş în careul mic fiind foarte aproape să-l surprindă pe Stanca. Şi gorjenii au fost aproape de a deschide scorul, în minutul 50, la o ieşire hazardată a portarului Kolev, însă Costin a respins din faţa porţii goale.
Au evoluat echipele:
Oţelul
Kolev - Sârghi (Pena 46), Costin, Jelev, Sălăgean - Gado (Cojoc 21), Viglianti, Bourceanu, Paraschiv - L. Iorga, M. Tănase. Antrenor: Petre Grigoraş.
Pandurii Tg. Jiu
Stanca - Popete, Chibulcutean, Rusu, Cardoso - Murgan, Vancea, Nalaţi (D. Orac 64, Thiago 70), Ghindeanu - I. Iordache, Al. Piţurcă (Raskovic 85). Antrenor: Sorijn Cârţu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Oţelul Galaţi Pandurii Targu Jiu Liga I
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close