Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oţelul - Gaz Metan Mediaş 2-2. Gălăţenii au ratat penalty în prelungiri

Oţelul - Gaz Metan Mediaş 2-2. Gălăţenii au ratat penalty în prelungiri

Oţelul - Gaz Metan Mediaş 2-2. Gălăţenii au ratat penalty în prelungiri
28 Apr 2011   •   19:21

Oţelul Galaţi a cedat şefia clasamentului Ligii I pentru a doua oară în ultimele 22 de etape (prima oară în etapa a 26-a), iar meciul cu FC Timişoara de pe teren propriu va fi crucial în lupta pentru titlu. Cu cinci etape înainte de finalul campionatului, Oţelul Galaţi s-a împiedicat pe teren propriu în faţa unei echipe încăpăţânate a Mediaşului. Gaz Metan a smuls un egal, scor 2-2, după  ce a condus în două rânduri.

Primii care au deschis scorul au fost oaspeţii întâlnirii, prin iordanianul Bawab, care a driblat doi fundaşi gălăţeni şi l-a învins fără emoţii pe portarul Grahovac. Partea secundă a partidei a venit cu mai multe goluri şi moldovenii au egalat dintr-o lovitură de pedeapsă, în minutul 61, transformată bine de Antal.

Egalitatea pe tabelă a durat doar un sfert de oră, până când Eric a punctat pentru 2-1, la finalul unei acţiuni luate pe cont propriu. Pena a profitat apoi de pasa excelentă venită de pe partea stângă a atacului gălăţean şi a adus un punct Oţelului, cu o lovitură de cap plasată la colţul scurt.

Gazdele ar fi putut să câştige toate punctele puse în joc dacă Viglianti nu ar fi ratat penalty-ul obţinut în minutul 90+5, mingea lovind transversala lui Pleşca. Astfel, Oţelul a căzut acum pe locul doi în clasamentul Ligii I, la un punct în spatele formaţiei FC Timişoara.

×
Subiecte în articol: Oţelul Galaţi Gaz Metan Medias Liga I
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close