Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oţelul se califică în sferturile Cupei României printr-un eurogol al lui Antal

Oţelul se califică în sferturile Cupei României printr-un eurogol al lui Antal

Oţelul se califică în sferturile Cupei României printr-un eurogol al lui Antal
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    25 Oct 2011   •   21:08

Pentru a doua oară în numai trei zile, Oţelul Galaţi a câştigat cu 2-1 în faţa lui FCM Tg. Mureş, de această dată pe teren propriu, calificându-se astfel în sferturile de finală ale Cupei României.

 
Liviu Antal, jucătorul care s-a aflat în conflict cu Dorinel Munteanu, a evitat prelungirile în minutul 87, când a marcat un eurogol din foarfecă, după ce ratase un penalty cu câteva secunde înainte.
 
După o primă repriză fără multe evenimente, doar Bumba şi Giurgiu fiind aproape de gol, meciul a decolat în debutul părţii secunde, când Paraschiv a reuşit să controleze centrarea venită de la Iorgă şi să deschidă scorul cu un şut din cădere, care a trecut pe sub Albuţ.
 
Oaspeţii au fost imediat la un pas de egalare, dar şutul lui Ilyes a trecut puţin peste, în timp ce, la cealaltă poartă, Albuţ a avut un reflex superb în faţa lui Frunză, care a tras din alergare de la 18 metri.
 
Echipa lui Selymes nu a renunţat şi Subotic a trecut pe lângă golul de 1-1 în minutul 78. Campionii nu au înţeles avertismentul şi, după numai trei minute, acelaşi jucător l-a învins pe Grahovac, la capătul unei acţiuni în care a pătruns în forţă prin defensiva gălăţeană.
 
Doar patru minute s-au bucurat mureşenii, pentru că Neagu a fost faultat în careu de Szilagyi, care a primit şi cartonaşul roşu, însă Antal a tras în bară de la 11 metri, doar pentru a înscrie senzaţional câteva secunde mai târziu, în urma unei centrări perfecte a lui Marius Pena.
 
Din păcate, finalul a stat sub semnul violenţei, Celsinho şi Neagu fiind eliminaţi, după o fază la care jucătorii celor două echipe au fost foarte aproape de o bătaie generală.
 

×
Subiecte în articol: Oţelul Galaţi Cupa Romaniei
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close