Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oţelul şi FC Vaslui, remiză albă în derbyul etapei a 24-a

Oţelul şi FC Vaslui, remiză albă în derbyul etapei a 24-a

Oţelul şi FC Vaslui, remiză albă în derbyul etapei a 24-a
Sursa foto: Foto: gsp.ro
06 Apr 2011   •   19:31

Oţelul Galaţi şi FC Vaslui au încheiat la egalitate, scor 0-0, în derbyul etapei a 24-a din Liga I, la capătul unui meci plictisitor şi fără nicio ocazie importantă.

 
Prima repriză a meciului de la Galaţi a însemnat o luptă surdă la mijlocul terenului, multe întreruperi, multe durtăţi şi cartonaşe galbene de ambele părţi. Fotbalul, în schimb, a rămas la vestiare sau în planurile tactice ale celor doi antrenori. În niciun moment, partida dintre ocupantele locurilor 1 şi 3 în Liga I nu a arătat precum un derby decisiv pentru titlul de campioană. În aceste condiţii, scorul la pauză a fost 0-0. Adică nimic la nimic.
 
Aspectul jocului nu s-a schimbat nici în partea a doua, deşi începutul părea promiţător, cu Adailton şi Yero Bello dându-i emoţii lui Grahovac în aceeaşi fază. Un simplu foc de paie, pentru că cele două echipe au revenit la partitura din prima repriză. Simptomatic pentru valoarea meciului este faptul că liderul campionatului, Oţelul, a tras primul şut pe spaţiul porţii lui Kuciak abia în minutul 67, prin Viglianti.
 
Partida s-a mai animat în ultimele zece minute, când Giurgiu şi Silviu Ilie, respectiv Milisavljevic şi Wesley au ameninţat pe rând cele două porţi, dar golul nu a venit. Se încheie 0-0, ambele echipe păstrându-şi locurile din clasament, însă impresia este că acestea sunt ocupate fraudulos. 
 
Oţelul: Grahovac - Râpă, Sg. Costin, Perendija, Sălăgeanu - Antal (Iorga 78), Neagu, Giurgiu, S. Ilie - Paraschiv (Pena 52), Viglianti
 
FC Vaslui: Kuciak - Papp, Cânu, Genchev, Milanov - Gheorghiu (Bălace 79), R. Costin, Milisavljevic - Wesley, Y. Bello (Pouga 90), Adailton.

×
Subiecte în articol: Oţelul Galaţi FC Vaslui Liga I derby
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close