Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pandurii lui Cârţu nu ştiu lecţia atacului şi Vasluiul se impune cu 1-0

Pandurii lui Cârţu nu ştiu lecţia atacului şi Vasluiul se impune cu 1-0

Pandurii lui Cârţu nu ştiu lecţia atacului şi Vasluiul se impune cu 1-0
Sursa foto: sorin cartu
06 Mai 2009   •   19:50

Venit după patru meciuri fără victorie în Liga I şi Cupă, Vasluiul lui Viorel Moldovan avea nevoie de o victorie pentru a nu-i fugi pământul de sub picioare. Totuşi, deşi a obţinut cele trei puncte, echipa moldoveană are doar speranţe teoretice de a juca în sezonul viitor de Europe League.
Prima parte a meciului cu Pandurii nu a arătat deloc rău pentru echipa moldoveană care a şi deschis scorul după 19 minute de joc, prin Mike Temwanjera, un jucător care se poate considera deja un veteran al echipei. Atacantul de culoare a profitat de un corner bătut bine de Denis Zmeu şi a reluat mingea în poartă din apropiere, punându-şi echipa în pole-position pentru restul meciului. Până la pauză, elevii lui Moldovan au fost cei care s-au apropiat mai mult de poarta adversă, în timp ce Pandurii nu puteau deloc să treacă de blacajul echipei "galben-verzi".
Aceeaşi problemă şi după reluarea jocului, iar autobaza lui Sorin Cârţu arăta că nu ştie decât să se apere. Sfârşitul partidei a venit fără să se mai producă evenimente, iar trupa lui Viorel Moldovan a câştigat pentru prima oară trei puncte după patru meciuri în care nu obţinuseră nici o victorie.
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close