Posibilul blat la pariuri dezvăluit de Mircea Sandu provoacă reacţii vehemente la Braşov şi Buzău

15 Apr 2009   •   09:57
Posibilul blat la pariuri dezvăluit de Mircea Sandu provoacă reacţii vehemente la Braşov şi Buzău mircea sandu

Declaraţia de luni a lui Mircea Sandu, care a dezvăluit că ştia din surse pe care nu le-a făcut publice că un meci din ultima etapă de Liga 1 a fost aranjat să se termine la peste trei goluri diferenţă pentru una dintre echipe i-a pus pe jar pe oficialii şi fotbaliştii echipelor FC Braşov şi Gloria Buzău. Meciul dintre cele două formaţii s-a terminat cu scorul de 4-0 şi oaspeţii au ratat un penalty prin Gueye Mansour.
"Mi-a ajuns pe la urechi că la casele de pariuri se vorbea de un meci din etapa asta care se va termina la 3 goluri diferenţă. Şi aşa a fost! Nu mă refer la Dinamo - Vaslui", a declarat Mircea Sandu cu ocazia conferinţei de presă organizate după reţinerea pentru 24 de ore a preşedintelui CCA Gheorghe Constantin şi a patronului FC Argeş Cornel Penescu.
Într-adevăr, dacă sursele lui Sandu sunt demne de încredere, argumentele se leagă. FC Braşov nu a avut nici o problemă în meciul de sâmbătă cu echipa din Buzău. Scorul a devenit 3-0, moment în care oaspeţii au primit un penalty. Senegalezul Mansour, însă, nici nu l-a testat pe Dani Coman şi a trimis pe lângă poartă mingea atunci când a executat lovitura de pedeapsă!
"Ce surpriză e că Buzăul a luat 4 goluri de la noi? A încasat 5 cu Urziceni, 4 cu Timişoara, noi de ce n-am fi dat 4? Mai ales că jucam acasă, unde nu ne-a bătut nimeni", a declarat fundaşul "stegarilor", Octavian Abrudan, pentru gsp.
"Eu am ieşit cu buza spartă din acest meci, aveam tricoul plin de sânge! Cum să fie ceva necurat?", s-a întrebat colegul lui Abrudan din atac, Romeo Surdu.
"Aici, la Buzău, sântem numai fotbalişti de 20-21 de ani şi nu ne permitem să ne implicăm în aşa ceva. Nici vorbă de ceva necurat, noi jucăm doar pe teren!", a replicat şi un fotbalist din tabăra adversă, Fabian Teuşan de la Gloria Buzău.
Nici patronul gazdelor, Ioan Nicolae, nu recunoaşte varianta lansată de preşedintele FRF, Mircea Sandu, anunţă sursa citată:
"Dacă nici cu Gloria Buzău nu marcam, atunci cu cine dracu să mai dăm 4 goluri? Nu înţeleg unde a vrut să bată Mircea Sandu. Până la urmă, buzoienii au avut şi un penalty acordat, primul împotriva noastră din acest sezon!"
Antena3.ro

Parteneri
x close