Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Posibilul blat la pariuri dezvăluit de Mircea Sandu provoacă reacţii vehemente la Braşov şi Buzău

Posibilul blat la pariuri dezvăluit de Mircea Sandu provoacă reacţii vehemente la Braşov şi Buzău

Posibilul blat la pariuri dezvăluit de Mircea Sandu provoacă reacţii vehemente la Braşov şi Buzău
Sursa foto: mircea sandu
15 Apr 2009   •   09:57

Declaraţia de luni a lui Mircea Sandu, care a dezvăluit că ştia din surse pe care nu le-a făcut publice că un meci din ultima etapă de Liga 1 a fost aranjat să se termine la peste trei goluri diferenţă pentru una dintre echipe i-a pus pe jar pe oficialii şi fotbaliştii echipelor FC Braşov şi Gloria Buzău. Meciul dintre cele două formaţii s-a terminat cu scorul de 4-0 şi oaspeţii au ratat un penalty prin Gueye Mansour.
"Mi-a ajuns pe la urechi că la casele de pariuri se vorbea de un meci din etapa asta care se va termina la 3 goluri diferenţă. Şi aşa a fost! Nu mă refer la Dinamo - Vaslui", a declarat Mircea Sandu cu ocazia conferinţei de presă organizate după reţinerea pentru 24 de ore a preşedintelui CCA Gheorghe Constantin şi a patronului FC Argeş Cornel Penescu.
Într-adevăr, dacă sursele lui Sandu sunt demne de încredere, argumentele se leagă. FC Braşov nu a avut nici o problemă în meciul de sâmbătă cu echipa din Buzău. Scorul a devenit 3-0, moment în care oaspeţii au primit un penalty. Senegalezul Mansour, însă, nici nu l-a testat pe Dani Coman şi a trimis pe lângă poartă mingea atunci când a executat lovitura de pedeapsă!
"Ce surpriză e că Buzăul a luat 4 goluri de la noi? A încasat 5 cu Urziceni, 4 cu Timişoara, noi de ce n-am fi dat 4? Mai ales că jucam acasă, unde nu ne-a bătut nimeni", a declarat fundaşul "stegarilor", Octavian Abrudan, pentru gsp.
"Eu am ieşit cu buza spartă din acest meci, aveam tricoul plin de sânge! Cum să fie ceva necurat?", s-a întrebat colegul lui Abrudan din atac, Romeo Surdu.
"Aici, la Buzău, sântem numai fotbalişti de 20-21 de ani şi nu ne permitem să ne implicăm în aşa ceva. Nici vorbă de ceva necurat, noi jucăm doar pe teren!", a replicat şi un fotbalist din tabăra adversă, Fabian Teuşan de la Gloria Buzău.
Nici patronul gazdelor, Ioan Nicolae, nu recunoaşte varianta lansată de preşedintele FRF, Mircea Sandu, anunţă sursa citată:
"Dacă nici cu Gloria Buzău nu marcam, atunci cu cine dracu să mai dăm 4 goluri? Nu înţeleg unde a vrut să bată Mircea Sandu. Până la urmă, buzoienii au avut şi un penalty acordat, primul împotriva noastră din acest sezon!"
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close