Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Preşedintele FRF: Noul selecţioner va fi român şi va fi anunţat săptămâna viitoare

Preşedintele FRF: Noul selecţioner va fi român şi va fi anunţat săptămâna viitoare

Preşedintele FRF: Noul selecţioner va fi român şi va fi anunţat săptămâna viitoare
de M.T.    |    17 Oct 2014   •   18:39

Noul selecţioner al echipei naţionale a României va fi român, iar numele său va fi cunoscut până la sfârşitul săptămânii viitoare, a anunţat, vineri, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

„Ce pot să spun acum este doar că viitorul selecţioner al echipei naţionale va fi un antrenor român. Până la finele săptămânii viitoare vom comunica numele noului selecţioner şi vom face prezentarea lui în cadrul unei conferinţe. Nu vreau să spun mai multe despre acest lucru acum şi nici să dau vreun nume. Important este să îl aducem pe cel pe care îl dorim şi care ne poate garanta calificarea la Euro 2016”, a declarat Burleanu.

În acelaşi timp, şeful FRF i-a răspuns fostului preşedinte al federaţiei, Mircea Sandu, care a declarat că Victor Piţurcă a fost forţat să plece de la echipa naţională.

„E un moment important în fotbalul românesc, pe care unii oameni, precum Mircea Sandu, se grăbesc să îl afecteze, se grăbesc să semene discordie şi otravă. Îl sfătuiesc pe Mircea Sandu să îşi vadă de treburile domniei sale şi de drumurile pe care le are la DNA. Şi să fie mult mai atent la temele pe care trebuie să şi le facă atunci când este invitat să dea cu subsemnatul în faţa procurorilor”, a precizat Burleanu.

„Domnul Mircea Sandu să ne lase puţin în pace pentru că avem treabă şi o facem bine. Nu ne ating lăturile dumnealui pe care le aruncă în strada mare. Face asta probabil din lipsă de ocupaţie. E un personaj care şi-a tras prime de necalificare pe seama dramei unei naţiuni”, a adăugat preşedintele FRF.

×
Parteneri
Copil de 9 ani, atacat de un câine ciobănesc pe stradă, în Bucureşti
x close