Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Prestaţia de la meciul CFR Cluj ? FC Vaslui i-a fost fatală: Ionică Serea, exclus din arbitraj (VIDEO)

Prestaţia de la meciul CFR Cluj ? FC Vaslui i-a fost fatală: Ionică Serea, exclus din arbitraj (VIDEO)

Prestaţia de la meciul CFR Cluj ? FC Vaslui i-a fost fatală: Ionică Serea, exclus din arbitraj (VIDEO)
30 Apr 2009   •   18:06

Prestaţia lui Ionică Serea în cea de-a doua semifinală a Cupei României, dintre CFR Cluj şi FC Vaslui, i-a fost fatală arbitrului băcăuan. Întrunită în regim de urgenţă, Comisia Centrală a Arbitrilor a hotărât excluderea din arbitraj a ?centralului? de 39 ani.

Observatorul partidei, Dan Petrescu, i-a acordat notă mică lui Serea, pe baza raportului luându-se în unanimitate decizia ca arbitrul să fie retrogradat în Divizia B, scrie gsp.ro. Cum în al doilea eşalon nu se poate arbitra decât până în 36 de ani, Ionică Serea şi-a încheiat practic cariera.

În timpul partidei CFR Cluj-FC Vaslui, lui Ionică Serea i s-au reproşat trei decizii. ?Din punctul meu de vedere, Serea trebuia să nu valideze golul lui Ruiz şi să acorde două penalty-uri la faulturile în careu asupra lui Temwanjera şi Wesley?, a spus prim-vicepreşedintele CCA, Dan Lăzărescu. În schimb, ?fluieraşul? băcăuan nu-şi reproşează nimic. ?Am văzut meciul pe care l-am arbitrat ieri şi nu îmi reproşez nimic. Am văzut foarte bine reluarile, nu a fost penalty la Temwanjera. Nu a fost penalty pentru Vaslui, trebuia să dau galben pentru simulare. Nici la Wesley n-a fost penalty, îmi reproşez că nu i-am acordat cartonaşul galben. Wesley a vrut să mă păcălească. Observatorul mi-a reproşat că nu am acordat penalty la Wesley, atît! Jucătorii mi-au strîns mîna după meci, este cea mai mare satisfacţie?, a explicat Serea la GSPTV.



Antena3.ro

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close