Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Preţuri normale la amicalul România - Croaţia, care se va disputa pe "Ghencea"

Preţuri normale la amicalul România - Croaţia, care se va disputa pe "Ghencea"

Preţuri normale la amicalul România - Croaţia, care se va disputa pe "Ghencea"
Sursa foto: Stadion Ghencea
04 Feb 2009   •   14:16

Federaţia Română de Fotbal a făcut, miercuri, publice preţurile pentru biletele de intrare pe Stadionul Steaua din Bucureşti, la meciul amical dintre echipele naţionale ale României şi Croaţiei. Partida se va desfăşura miercuri, 11 februarie, fiind un test în vederea pregătirii meciului de la Constanţa de pe 28 martie, cu Serbia, în preliminariile Cupei Mondiale din Africa de Sud.
Meciul cu Croaţia de pe 11 februarie se va juca începând cu ora 20:45 pe "Ghencea", motiv pentru care şi bilelele se vor pune în vânzare tot în acest loc. Conform site-ului oficial al FRF, biletele de acces nu se vor găsi decât la stadionul Steaua, între 6 şi 11 februarie după următorul program:
6 şi 7 februarie: orele 12.00-18.00
8 februarie: orele 10.00-16.00
9 şi 10 februarie: orele 12.00-18.00
11 februarie: de la ora 12.00 până la începerea meciului
Preţurile biletelor nu sunt foarte mari, fiind asemănătoare cu cele de la alte evenimente de acest gen. Suporterii echipei naţionale vor putea intra pe stadion în schimbul sumelor care urmează:
TRIBUNA "0" - 25 lei
TRIBUNELE I ŞI A II-A - 15 lei
PELUZELE I ŞI A II-A - 10 lei
Ultimul meci disputat de "tricolori" în Ghencea a fost tot unul amicat, cu Rusia, scor 3-0 pentru români. Meciul s-a jucat în perioada de pregătire a Campionatului European din Austria şi Elveţia din vara lui 2008. În mod ironic, deşi România a câştigat acel meci într-o manieră categorică, a fost eliminată din grupe la cometiţia din ţările alpine, în timp ce Rusia a fost supriza competiţiei, ajungând să dispute, chiar, semifinala.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FRF
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close