Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Primele transferuri pentru Vaslui: un francez şi un sârb

Primele transferuri pentru Vaslui: un francez şi un sârb

Primele transferuri pentru Vaslui: un francez şi un sârb
28 Dec 2008   •   13:46

Clubul moldovean a făcut primele transferuri din această iarnă. Fundaşul lui Auxerre, Serge Akakpo, şi mijlocaşul sârb, Nemanja Milisavijević de la clubul macedonean Vardar Skoplje, sunt primele achiziţii ale vasluienilor
Pentru 100.000 de euro pe sezon, cei doi au semnat contracte pentru trei ani şi jumătate, scrie Pro Sport.
Nemanja Milisavijević are 24 de ani şi este mijlocaş de bandă stânga. În afara clubului Vardar Skoplje, mijlocaşul sârb a mai evoluat la OFK Belgrad şi la FK Rabotnicki, echipă cu care a cucerit anul trecut titlul de campion în Serbia. Celălalt jucător transferat la Vaslui, Serge Ognadon Akakpo, are 21 de ani, s-a născut în Togo, dar are şi cetăţenie franceză şi a jucat până anul trecut la "satelitul" lui Auxerre.
În trecut, de acest jucător s-a interesat şi Rapid, care a dat înapoi din cauza preţului cerut pentru transfer. Serge a fost căpitanul echipei de tineret a Franţei care a cucerit titlul european în 2004.
"Mă bucur că am ales să vin la Vaslui. Am şansa de a juca în cupa UEFA şi nu e puţin lucru. Îl cunosc pe Viorel Moldovan şi sunt convins că vom avea rezulate bune. Este o mare provocare pentru mine", a spus pentru Prosport, Serge Akakpo.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Viorel Moldovan FC Vaslui
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close