Antena 3 Sport Fotbal intern Prunea: Nu demisionez. Iancu: În FRF, cancerul e generalizat

Prunea: Nu demisionez. Iancu: În FRF, cancerul e generalizat

20 Iun 2009   •   22:39
Prunea: Nu demisionez. Iancu: În FRF, cancerul e generalizat
Sursa foto: marian iancu mircea sandu

Cu toate că nu are dreptul de a profesa în cadrul FRF, după ce a fost acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă, Florin Prunea susţine că nu înţelege de ce şi-ar da demisia din postul pe care îl ocupă la Casa Fotbalului:

"Nu am de ce să mă autosuspend şi nici de ce să-mi dau demisia, sunt nevinovat. Mai sunt şi persoane din fotbal care au probleme cu justiţia poate mai grave decât ale mele, de aceea eu cer să fiu judecat cu aceeaşi unitate de măsură. Sunt acuzat că l-am ajutat pe pe Cornel Penescu la Comisii, dar el este omul care a încasat cele mai mari amenzi din fotbalul românesc.

Persoanele care îmi cer demisia, respectiv domnii Iancu, Crăciunescu şi Gigi Becali sînt aceiaşi cu care eu sau FRF ne aflăm în conflict de mai multă vreme, de aceea nu au dreptul să-şi dea cu părerea în ceea ce mă priveşte", a spus Florin Prunea la televiziunea sportro.

Finanţatorul grupării FC Timişoara, Marian Iancu, declarase anterior că ?Prunea a minţit atunci când a spus că nu ştie în ce calitate a fost chemat la DNA. E clar ca în FRF e un cancer generalizat. Ei spun că nu sunt dovezi, dar iată că acum sunt dovezi. Trebuie să se întâmple ceva, să se autosuspende. În fiecare zi aflăam ca Federaţia este din ce în ce mai coruptă", susţine Iancu.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close