Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid: Nu ştiu câţi mai credeau că putem reveni

Rapid: Nu ştiu câţi mai credeau că putem reveni

Rapid: Nu ştiu câţi mai credeau că putem reveni
Sursa foto: nicolae manea
13 Sep 2009   •   21:41

După întâlnirea plină de emoţii dintre Rapid şi FC Vaslui au venit şi reacţiile. Antrenorul oaspeţilor, Cristi Dulca, aprecia că formaţia sa merita cel puţin un punct în acest meci.
"A fost un meci nebun în care am avut o şansă mare de a câştiga. Sunt dezamăgit că, după ce am condus cu 1-0 şi 2-1, am pierdut. Meritam cel puţin un punct în Giuleşti. Era important să câştigăm azi, sunt dezamăgit că am luat goluri din faze fixe. La faza eliminării lui Bălace a fost fault în atac. S-au dat multe faulturi care nu au fost, dar nu vreau să comentez arbitrajul", a spus Dulca, citat de Mediafax.
În acelaşi timp, directorul tehnic al echipei Rapid Bucureşti, Nicolae Manea, a declarat că nu ştie câţi mai credeau în revenirea gazdelor, după ce au ratat un penalti şi au primit gol imediat.
"A fost un joc foarte frumos. Nu ştiu câţi mai credeau că putem reveni, după ce am ratat un penalti şi am luat gol imediat, dar este meritul jucătorilor. Rapid a meritat victoria. Ne-am dorit victoria mai mult decât Vasluiul. Arbitrul a avut un joc foarte greu, dar prestaţia lui nu a influenţat cu nimic rezultatul final. Nu a făcut greşeli capitale. Aveam nevoie de cele trei puncte pentru a rămâne în plutonul fruntaş, pentru că în acest an nu ne mai putem permite să ratăm calificarea în Europa. Rapid aşa a fost întotdeauna: pierde cu Astra şi bate Vasluiul. Ăsta este stilul Rapidului", aprecia Manea.

×
Subiecte în articol: FC Vaslui
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close