Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid s-a calificat în finala Cupei României, după un eurogol al lui Alexa

Rapid s-a calificat în finala Cupei României, după un eurogol al lui Alexa

Rapid s-a calificat în finala Cupei României, după un eurogol al lui Alexa
12 Apr 2012   •   10:45

Rapid Bucureşti s-a calificat miercuri în finala Cupei României, după ce a învins pe FC Vaslui cu scorul de 3-2 la capătul unui meci tensionat în Giuleşti.

Rapid, care câştigase la Vaslui cu 1-0, a deschis scorul în secunda 13, prin Nicolae Grigore, dar le-a permis oaspeţilor să revină printr-o dublă a lui Wesley, în minutele 6 şi 47. La 2-1, oaspeţii erau calificaţi şi au mai avut o ocazie importantă prin Costin.

La faza imediat următoare, însă, Alexa a marcat un gol splendid, cu un voleu de la 18 metri. "Mă bucur că am marcat, mai ales că am făcut-o într-un moment în care Rapidul avea mare nevoie. Sincer, aşa mi-a venit să dau, nu m-am gândit că mingea se va duce în vinclu", a declarat Alexa la finalul partidei.

FC Vaslui a atacat în valuri, iar Rapid s-a apărat cu greutate până la finalul meciului. A încheiat totuşi socotelile în minutul 89, când Roman a marcat pentru 3-2. Brazilianul Adailton a fost eliminat în prelungiri, pentru al doilea cartonaş galben, dar "veteranul" a protestat îndelung şi cu greu a părăsit terenul.

Rapid a învins pe FC Vaslui de patru ori în acest sezon, de două ori în campionat şi de două ori în Cupă.

Finala Cupei României e programată în 23 mai pe Arena Naţională.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close