Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid şi Steaua au încheiat la egalitate, scor 1-1, în derbyul etapei a 28-a din Liga I

Rapid şi Steaua au încheiat la egalitate, scor 1-1, în derbyul etapei a 28-a din Liga I

Rapid şi Steaua au încheiat la egalitate, scor 1-1, în derbyul etapei a 28-a din Liga I
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    30 Apr 2012   •   10:51

Nicolae Grigore şi Cristi Tănase au marcat golurile partidei dintre Rapid şi Steaua, încheiată la egalitate, scor 1-1, din etapa a 28-a din Liga I.

Rezultatul partidei din Giuleşti nu avantajează nici una dintre echipe, liderul CFR Cluj distanţându-se la trei puncte în fruntea clasamentului.

Unul dintre cele mai aşteptate dueluri ale sfârşitului de campionat nu s-a ridicat deloc la înălţimea aşteptărilor, doar galeria gazdelor amintind că se joacă totuşi un derby, prin atmosfera pe care a creat-o.

Steaua a deschis scorul la primul şut pe poartă al întâlnirii, în minutul 29, Tănase profitând de respingerea greşită a lui Marcos Antonio.

Bucuria roş-albaştrilor a durat doar patru minute, pentru că Grigore a recuperat o minge pierdută uşor de Bourceanu în apropierea propriului careu, apoi a avansat câţiva metri şi l-a învins pe Tătăruşanu cu un şut la colţul lung.

Înainte de pauză, Mihai Costea îiputea aduce în avantaj pe oaspeţi, dar nu a reuşit să-l învingă pe Coman din situaţie de unu contra unu.

În partea a doua, Surdu a ratat cea mai mare ocazie, reluarea sa din apropiere fiind respinsă cu piciorul de Tătăruşanu.

Ultimul moment important al meciului s-a petrecut cu cinci minute înainte de final, când elevii lui Răzvan Lucescu a cerut penalty, la un presupus henţ în careu al lui Bicfalvi.

La cum am jucat, rezultatul este echitabil. E puţin mai mult decât un meci egal pentru noi, pentru că am termina înaintea lor dacă am fi la egalitate de puncte cu Rapid. E complicată în continuare situaţia. Nu sunt mulţumit cu acest punct, dar nu pentru că am fi meritat mai mult”, a spus Mihai Stoica, managerul general al formaţiei din Ghencea.

De cealaltă parte, patronul giuleştenilor, George Copos, a acuzat faza din minutul 85: „Noi am avut un penalty clar şi Bicfalvi trebuia să primească al doilea galben şi implicit cartonaşul roşu, dar asta este. Noi zicem mereu că arbitrii străini sunt mai buni, dar nu e aşa. Regret acum că şi noi am insistat şi am făcut hârtie pentru aducerea arbitrilor străini. Nu vom mai face niciodată această greşeală”.

Într-o altă partidă desfăşurată duminică, Oţelul Galaţi nu a reuşit decât un rezultat de egalitate, scor 0-0, împotriva celor de la FCM Tg. Mureş, pe teren propriu.


×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close