Antena 3 Sport Fotbal intern Rău cu Dulca, dar mai rău fără el. Unirea Alba-Iulia ? FC Vaslui 2-0

Rău cu Dulca, dar mai rău fără el. Unirea Alba-Iulia ? FC Vaslui 2-0

26 Sep 2009   •   19:03
Rău cu Dulca, dar mai rău fără el. Unirea Alba-Iulia ? FC Vaslui 2-0
Sursa foto: adrian porumboiu

FC Vaslui şi-a continuat declinul şi în această etapă, pierzând primul joc de campionat disputat după plecarea fostului antrenor, Cristi Dulca. Moldovenii s-au prezentat foarte slab la Alba-Iulia şi au pierdut cu scorul de 2-0 în faţa nou-promovatei din localitate, ajungând la patru înfrângeri în opt meciuri.
Încă de la începutul partidei, Unirea s-a dovedit o echipă cel puţin la fel de determinată precum Vasluiul, iar ocaziile şi-au făcut repede apariţia la amândouă porţile. Spre surprinderea antrenorului interimar al ?galben-verzilor?, Dorin Zotincă, gazdele au fost cele care au marcat la ultima fază a reprizei. Călin Cristea a fost cel care a marcat dintr-o poziţie uşoară, după o pasă a lui Sorin Rădoi.
Destul de repede după pauză, în minutul 57, a venit şi majorarea avantajului, cu Dilbea marcator. Lovitura morală s-a dovedit prea puternică şi moldovenii nu au putut reveni pe tabelă, partida încheindu-se cu scorul de 2-0 pentru formaţia din Alba-Iulia, care iese, cel puţin pentru o zi, din zona retrogradării. Vasluiul, în schimb, rămâne în anonimatul oferit de o poziţie a 11-a în clasament mult sub pretenţiile patronului Adrian Porumboiu.
Formaţiile de start:
Unirea Alba-Iulia: Rotaru - S. Rădoi, Poverlovici, Vujadinovic, Bucurică - Dâlbea - I. Bălan, Olah, Fl. Dan, C. Cristea - Veljovic. Antrenor: Adrian Falub.
Rezerve: Lasc, Verdeş, Sg. Costea, Vitinha, G. Grozav, Varga, Bonacin
FC Vaslui: Kuciak - Buhuş, Zubar, Akakpo, Markovic - Costin, Pavlovic - Gerlem, Wesley, Delgado - Temwanjera. Antrenor: Dorin Zotincă.
Rezerve: Hăisan, Farkas, N. Jovanovic, Buhăescu, Zmeu, Balaur, Bălace
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close