Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Burleanu şi-a depus candidatura pentru preşedinţia FRF

Răzvan Burleanu şi-a depus candidatura pentru preşedinţia FRF

Răzvan Burleanu şi-a depus candidatura pentru preşedinţia FRF
de M.T.    |    22 Noi 2013   •   13:04

Răzvan Burleanu, preşedinte al Federaţiei de Minifotbal din România şi al Federaţiei Europene de Minifotbal, a decis să-şi depună candidatura pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal.

„La fel ca foarte mulţi iubitori ai fotbalului, mă număr printre cei dezamăgiţi de tot cea ce se întâmplă cu acest sport, de maniera în care este organizat de actuala conducere a FRF. Nu îmi pot imagina un viitor în care fotbalul să fie doar un fenomen marginal aşa cum pare să devină de la un an la altul”, susţine Burleanu, într-un comunicat, citat de Agerpres.

„Este momentul ca cei care considerăm că trebuie să se producă o ruptură de cultură organizaţională să intrăm pe teren pentru a oferi o alternativă construită pe valori şi principii, management orientat spre performanţă şi leadership responsabil”, se mai arată în comunicat.

Până în prezent, singurul care şi-a mai anunţat intrarea în cursă pentru preşedinţia FRF este fostul internaţional Gheorghe Popescu.

Actualul preşedinte al federaţiei, Mircea Sandu, a anunţat că nu va mai participa la alegerile care vor avea loc anul viitor.

Burleanu (29 ani) îşi va lansa oficial candidatura şi îşi va prezenta programul cu prilejul unei conferinţe de presă, programată luni, 25 noiembrie, la Hotel Novotel, de la ora 14:00.

Fiu al lui Gheorghe Burleanu, fost jucător la FCM Bacău şi Ceahlăul Piatra Neamţ, Răzvan Burleanu a avut rezultate excelente în dezvoltarea minifotbalului din România. În 2012, a fost ales preşedinte al federaţiei europene, iar în acest an, vicepreşedinte al federaţiei internaţionale.

La cele 4 ediţii ale Campionatului European de minifotbal, România a reuşit să câştige trofeul de fiecare dată, ultima oară în acest an, în Grecia.

×
Subiecte în articol: razvan burleanu FRF
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close