Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu dă vina pe arbitrajul ?revoltător?. ?Am avut jocul în mână în Ucraina?

Răzvan Lucescu dă vina pe arbitrajul ?revoltător?. ?Am avut jocul în mână în Ucraina?

Răzvan Lucescu dă vina pe arbitrajul ?revoltător?. ?Am avut jocul în mână în Ucraina?
Sursa foto: razvan lucescu
30 Mai 2010   •   10:19

Selecţionerul Răzvan Lucescu a criticat în termeni duri brigada de arbitri din Cehia, care a condus de la centru partida Ucraina - România 3-2. Antrenorul consideră că arbitrii şi-au bătut joc de munca jucătorilor români şi au dus la rezultatul nefavorabil de pe tabelă. Lucescu îi critică şi pe atacanţii români, care au pierdut mingea de prea multe ori.
"Nu am comentat arbitrajele, nu m-am plâns niciodată, dar ceea ce s-a întâmplat astăzi a fost revoltător. Chiar acum patru zile am avut o discuţie cu tata, discutam că e un meci acasă, că au nevoie de victorie, şi mi-a zis să mă aştept la un arbitraj ostil. Aşa a fost, din păcate. Şi-au bătut joc de munca acestor băieţi. Au fost multe măgării ale arbitrilor la această partidă. Afecteazã modul în care s-a pierdut, am avut jocul în mână şi au fost toate aceste măgării, care duc la frustrare", a declarat Lucescu pentru Mediafax.
Lucescu Jr. explică faptul că România a primit goluri în perioade de joc favorabile ?tricolorilor? şi nu ezită să îi laude pe Bilaşco şi pe Cociş.

"Am avut momente mai proaste, dar am avut şi momente bune. Culmea e că atunci când am avut momente bune am fost taxaţi. E un meci amical, din care rămânem cu lucruri frumoas, pot să apreciez evoluţia lui Bilaşco, mi-a plăcut foarte mult şi Cociş, care a fost foarte disciplinat tactic, a dat un plus de consistenţă, de disciplină tactică", a continuat tehnicianul.
"Lobonţ a făcut greşeala de la primul gol, dar există şi greşeala lui Pyatov, e uşor de a găsi vinovaţi. Nu vreau să critic atacanţii, însă când trebuie să alergi ca să recuperezi şi în secunda următoare mingea este la adversar este o risipă de efort şi nu este normal",a conchis Lucescu.
România a pierdut sâmbătă partida amicală cu Ucraina, la Lvov, cu scorul de 3-2. Golurile românilor au fost marcate de Gabriel Tamaş şi Daniel Niculae, în a doua repriză.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Razvan Lucescu nationala Romaniei amical
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close