Antena 3 Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu după înfrângerea cu Israel: "Scorul vorbeşte de la sine, e foarte frustrant"

Răzvan Lucescu după înfrângerea cu Israel: "Scorul vorbeşte de la sine, e foarte frustrant"

04 Mar 2010   •   11:50
Răzvan Lucescu după înfrângerea cu Israel: "Scorul vorbeşte de la sine, e foarte frustrant"
Sursa foto: razvan lucescu

Selecţionerul Răzvan Lucescu s-a declarat foarte frustrant de rezultatul meciului pe care România l-a jucat, miercuri, cu Israel. Înfrânerea cu 0-2 este, consideră el, cu atât mai greu de digerat cu cât România nu va mai juca nici un meci pentru două luni, iar rezultatul acesta va rămâne mult timp ca impresia cea mai proaspătă. Lucescu a oferit şi explicaţii, spunând că la o arie de selecţie redusă câteva absenţe se simt mult în joc.
"Este frustrant să vorbesc, pentru că este o situaţie incomodă, am pierdut cu 2-0 şi asta este ceea ce contează. Faptul că am avut o singură zi de pregătire pentru acest meci a contat destul. Pe lângă situaţia precară a fotbalului nostru, ne-au mai lipsit şi 5 jucători importanţi. Jocul s-a pierdut pe douã greşeli mari. Ei au jucători tehnici, rapizi şi dinamici, care au reuşit să fructifice ocaziile avute. Pe când noi, când am recuperat mingea, nu am avut aceeaşi uşurinţă în a ne debarasa de adversar şi a marca. Cu toate acestea, am văzut o atitudine pozitivă la unii jucători şi nu am ce să le reproşez din acest punct de vedere. Oricum, nu avem nicio scuză, acest scor vorbeşte de la sine. Ceea ce contează în fotbal este rezultatul, iar noi astăzi am pierdut", a declarat Răzvan Lucescu la conferinţa de presă de după meciul de la Timişoara.
"Arie de selecţie redusă"
Cauzele înfrângerii stau şi în nivelul de pregătire a jucătorilor, consideră selecţionerul, care a evidenţiat faptul că în Israel campionatul nu a început de curând, ca la noi, iar jucătorii sunt în formă.
"Lucrurile nu sunt simple şi nici nu au fost, dar se pot rezolva. Dacă am avea şi noi 20 de jucători care să evolueze în campionate puternice, ar fi mult mai bine, însă nu sunt jucători. Când aria de selecţie este mică, 5-6 absenţe contează mult. În plus, cei care au jucat pentru Israel sunt într-o competiţie permanentă. La noi, unii jucători au avut doar un meci în campionatul intern, alţii două, iar faptul că am avut o singură zi de pregătire în comun contează. Însă, toate criticile şi reproşurile sunt corecte şi meritate, este frustrant şi greu de acceptat, două luni de acum înainte vom trăi cu acest rezultat", a mai spus selecţionerul.
Mirel Rădoi: Ne aşteptam la alt început de campanie
"Ne aşteptam să începem cu dreptul, dar am început cu stângul această campanie. Sper să revedem ce am greşit în această seară şi să remediem. Am primit două goluri stupide. Nu ştiu dacă ne motiveazã înfrângerea, nici noi nu suntem una din cele mai bune echipe, dar nici ei nu erau. Nu cred că a contat mult că am fost eu căpitan, am pierdut şi asta e cel mai dureros. Ne pare rău că nu i-am putut mulţumi pe aceşti suporteri, care ne-au susţinut pe parcursul meciului", a declarat căpitanul echipei, Mirel Rădoi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Razvan Lucescu nationala Romaniei
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close