Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu: "Nu contează ce simt eu, FC Timişoara să elimine Şahtiorul"

Răzvan Lucescu: "Nu contează ce simt eu, FC Timişoara să elimine Şahtiorul"

Răzvan Lucescu: "Nu contează ce simt eu, FC Timişoara să elimine Şahtiorul"
Sursa foto: razvan lucescu
03 Aug 2009   •   22:33

Sentimentalismele nu-şi au loc dacă eşti selecţioner al României. Acesta este mesajul lui Răzvan Lucescu, care este conştient de importanţa calificării Timişoarei în faţa echipei tatălui său, Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk. Selecţionerul vede Steaua deja calificată în faţa lui Motherwell, iar Timişoara are şi ea acum şanse mari, datorită faptului că a dat dovadă de umilitate în partida din Ucraina.
"FC Timişoara are un meci de foc, pentru că e greu de presupus că Steaua ar putea avea probleme la Motherwell. Au moralul necesar pentru că vin după patru victorii, din patru meciuri, iar grupul creşte bine, frumos. Pentru mine, Steaua e deja calificată. Timişoara a avut o tragere complicată, Şahtior pleca cu prima şansă, dar prin umilinţa de care au dat dovadă în teren, acum ei pleacă din postura de favoriţi. Nu contează ce simt eu la acest meci, important e ca echipele româneşti să meargă cât mai departe, pentru că una e să joci o etapă pe săptămână şi alta să joci de trei ori pe săptămână", a precizat Răzvan Lucescu pentru Mediafax.
L-a şocat pedeapsa primită de Mutu
Selecţionerul nu a aşteptat mult după ce a aflat vestea că unul dintre cei mai buni jucători ai săi a primit o lovitură foarte dură, care îi va afecta în mod profund moralul.
"Am vorbit cu el la telefon, dar nu putem şti ce este în mintea lui, ceea ce simte. Dar amenda este exagerată. Această decizie m-a uimit şi m-a dezamăgit. Nu este corect ca jucătorul să plătească suma de transfer, după ce clubul i-a desfăcut contractul de muncă, dar iată că există şi răzbunări şi se iau decizii nedrepte", a declarat Lucescu, potrivit sursei citate.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close