Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu: "România are mulţi jucători tineri talentaţi. Naţionala e pe drumul cel bun"

Răzvan Lucescu: "România are mulţi jucători tineri talentaţi. Naţionala e pe drumul cel bun"

Răzvan Lucescu: "România are mulţi jucători tineri talentaţi. Naţionala e pe drumul cel bun"
Sursa foto: razvan lucescu
01 Iun 2010   •   20:10

Echipa naţională a României este pe drumul cel bun, consideră selecţionerul Răzvan Lucescu. Jocul "tricolorilor" este mult mai spectaculos, spune tehnicianul, decât în urmă cu un an de zile. Lucescu are speranţe pentru viitor, întrucât consideră că România dispune de foarte mulţi jucători talentaţi. De cine nu mai vrea să audă Lucescu este Adrian Mutu, pe care spune că nu îl va mai convoca niciodată la echipa naţională.
"Echipa a început să practice un fotbal mai spectaculos, care atrage mai mulţi suporteri. Sunt încrezător că echipa României va progresa şi mai mult în viitorul apropiat. În urma antrenamentelor şi a muncii depuse am reuşit că creez un mijloc bun al echipei. Se poate vedea că suntem pe drumul cel bun. În România, în acest moment, sunt foarte mulţi fotbalişti tineri talentaţi, cu care se pot obţine numeroase succese", a precizat selecţionerul, potrivit Mediafax.
"Pentru mine, disciplina este pe primul loc. Nu voi permite niciodată jucătorilor să încalce regulile sportive, iar Mutu a făcut-o. Înaintea meciului cu Serbia, a fost văzut consumând alcool într-un club de noapte. Ce fel de exemplu a oferit el coechipierilor din echipa naţională? Îmi pare rău, dar nu încurajez astfel de lucruri. De aceea, i-am arătat lui Mutu uşa. Atat timp cât voi mai fi antrenor, Mutu nu va mai apărea în echipa naţională", a fost verdictul dur al lui Lucescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close