Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu vrea să nu mai convoace stelişti la naţională. Cauza - Bogdan Stancu

Răzvan Lucescu vrea să nu mai convoace stelişti la naţională. Cauza - Bogdan Stancu

Răzvan Lucescu vrea să nu mai convoace stelişti la naţională. Cauza - Bogdan Stancu
Sursa foto: razvan lucescu
12 Mar 2010   •   10:05

Partida amicală dintre reprezentativele U23 ale României şi Italiei, disputată săptămâna aceasta în Giuleşti, ar putea avea efecte pe termen lung atât pentru echipa naţională mare, cât şi pentru Steaua. Faptul că oficialii Stelei l-ar fi dat accidentat pe Bogdan Stancu pentru meciul test cu Italia i-a înfuriat la culme pe Lucescu şi Lupescu. Din câte se pare, dacă Steaua îl va folosi vineri pe Stancu împotriva Oţelului, dovedind astfel că a minţit în privinţa accidentării acestuia, selecţionerul ar intenţiona să nu mai cheme la lot nici un jucător din Ghencea în mandatul său.
"Dacă se dovedeşte că Bogdan nu a avut nimic, e foarte grav! Lucrurile se vor afla, vom şti care a fost situaţia lui şi dacă nu a existat nicio accidentare, iau în calcul să nu mai apelez la jucătorii de acolo la următoarele convocări!", a spus selecţionerul Lucescu, potrivit gsp.
Măsura extremă pe care vrea s-o ia fostul antrenor al Rapidului şi Braşovului nu îi tulbură deloc pe oficialii Stelei. Gigi Becali şi-a exprimat în nenumărate indiferenţa faţă de echipa naţională, în timp ce Mihai Stoichiţă consideră că Stancu are ceva de dovedit la Steaua, nu la naţionala U23.
"Dacă are valoare, Stancu va ajunge la naţională, fără s-o mai demonstreze contra unor italieni din ligile a treia şi a patra!", a declarat "Lippi".
Indiferenţa conducătorilor Stelei şi obtuzitatea oficialilor de la FRF, în frunte cu selecţionerul Lucescu ar putea, astfel, să însemne o perioadă de pauză prelungită de la naţională pentru mulţi jucători deja consacraţi sau care aspirau la prima convocare, Ovidiu Petre, Cristi Tănase, Bănel Nicoliţă, Bogdan Stancu sau Janos Szekely pentru a numi doar câţiva.
Antena3.ro

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close