Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu vroia mai multe goluri cu Polonia. Polonezii recunosc meritele "tricolorilor"

Răzvan Lucescu vroia mai multe goluri cu Polonia. Polonezii recunosc meritele "tricolorilor"

Răzvan Lucescu vroia mai multe goluri cu Polonia. Polonezii recunosc meritele "tricolorilor"
Sursa foto: razvan lucescu
14 Noi 2009   •   23:51

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a fost mulţumit de jocul echipei naţionale în partida de la Varşovia. Singura nemulţumire a tehnicianului este că jucătorii săi nu s-au putut impune la o diferenţă mai mare, având în vedere ocaziile avute. "Tricolorii" au învins, sâmbătă, Polonia cu scorul de 1-0 într-un meci amical, prin golul lui Daniel Niculae, aflat la primul meci la selecţionată după un an de absenţă.
"La 1-0 echipa a pus în aplicare ce s-a făcut la antrenamente. Rezultatul e uşor mic, puteam să mai marcăm, să avem o diferenţă mai mare. Sunt bucuros de atitudinea tuturor, de modul în care au luptat pentru victorie. La şedinţa tehnică dinaintea meciului am punctat că important e să avem un atu puternic, al grupului unit, că toţi au numai avantaje când echipa are rezultate şi trebuie să se dăruiască total. Apreciez felul în care au jucat astăzi", a declarat Lucescu la sport.ro.
Primul meci de după campania ratată pentru Cupa Mondială din 2010 l-a mulţumit pe Răzvan Lucescu şi i-a dat speranţe pentru viitoarea campanie pentru Europenele din Polonia şi Ucraina.
"Echipa e pe un drum bun, avem 4 victorii, 2 egaluri şi o înfrângere, în condiţiile în care 5 meciuri le-am jucat în deplasare. Le mulţumesc jucătorilor că s-au prezentat cu toată disponibilitatea, au pus osul. E o echipă în formare, trebuie să ţinem cont că jucăm cu formaţii de diferite calibre, trebuie să învăţăm să câştigăm astfel de meciuri. Va trebui să fim abili şi să scoatem puncte de la echipa din prima urnă valorică. Pot trage concluzii pozitive după acest joc. Nu pot da mereu explicaţii unora care nu sunt mereu lângă echipă, e normal să stea deoparte. E greu de pus la punct anumite relaţii, o organizare în câteva zile. E nevoie de timp, dar şansa face să facem aceste lucruri pe fondul unor rezultate bune", a încheiat selecţionerul României după acţiunea din Polonia.
Presa poloneză consideră că românii au fost superiori
"Românii au fost mai buni, au stăpânit mingea pe un teren greu", "Polonia a ajucat cu ambiţie, dar a pierdut. Minutul 59 a fost decisiv, şutul lui Niculae deviat de Dudka aducând unicul gol al partidei", "Dar asta nu înseamnă automat că a şi fost bine. După campania dezastruoasă de calificare, ştacheta a fost ridicată puţin, dar vechile păcate au ieşit la iveală. România a fost mai tehnică şi a marcat la 15 minute de la reluare", au titrat publicaţiile poloneze după rezultatul de 0-1 înregistrat pe arena "Legia" din Varşovia.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close