Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Remiză albă în partida dintre Rapid şi Oţelul Galaţi. Dorinel Munteanu, ?atacat? cu un pahar de plastic

Remiză albă în partida dintre Rapid şi Oţelul Galaţi. Dorinel Munteanu, ?atacat? cu un pahar de plastic

Remiză albă în partida dintre Rapid şi Oţelul Galaţi. Dorinel Munteanu, ?atacat? cu un pahar de plastic
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Aug 2010   •   22:12

Nici rapidiştii, nici gălăţenii nu au reuşit să marcheze în meciul din etapa a III-a a Ligii I, astfel că, după 94 de minute de joc, tabela stadionului din Giuleşti arăta 0-0. Partida, deşi disputată, nu a beneficiat de prea multe ocazii.

Elevii lui Dorinel Munteanu s-au remarcat prin agresivitate, fapt confirmat de ?superioritatea? la capitolul cartonaşe galbene, cinci, faţă de numai două, câte a primit Rapidul.

Printre spectatorii prezenţi la meci s-au numărat şi selecţionerul Răzvan Lucescu, managerul echipei Gloria Bistriţa, Laurenţiu Reghecampf, şi soţia acestuia, impresarul Ana-Maria Prodan, potrivit Mediafax.

Pe finalul partidei, galeria echipei Rapid i-a adresat injurii preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, care nu a fost prezent la meci. De asemenea, un pahar de plastic a fost trimis din tribună spre antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, însă fără să-l lovească pe tehnician.

În momentul de faţă, remiza trimite Oţelul Galaţi în fruntea clasamentului, cu 7 puncte, în timp ce Rapidul lui Marius Şumudică, cu 5 puncte, încheie top 5.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close