Antena 3 CNN Sport Fotbal intern România a învins, cu 2-0, Finlanda, într-un amical. Lobonţ a jucat ultimul meci la naţională

România a învins, cu 2-0, Finlanda, într-un amical. Lobonţ a jucat ultimul meci la naţională

România a învins, cu 2-0, Finlanda, într-un amical. Lobonţ a jucat ultimul meci la naţională
Sursa foto: Foto: GSP
05 Iun 2018   •   22:31

România a învins, marţi, la Ploieşti, cu scorul de 2-0 (1-0), reprezentativa Finlandei, într-o partidă amicală. Portarul Bogdan Lobonţ a intrat pe teren în minutul 87, în ultima sa apariţie pentru naţionala "tricoloră", în aplauzele întregii asistenţe de pe Stadionul Ilie Oană. El a primit banderola de căpitan odată ce a intrat pe teren.

Au marcat: Manea 37, Deac '61.

Înaintea partidei, portarul Bogdan Lobonţ, care s-a retras din activitate, a primit o plachetă din partea trimisului clubului AS Roma, Federico Balzaretti, un trofeu din partea FRF şi un buchet de flori de la federaţia finlandeză. Pe tabelă au rulat mesaje video de la antrenori şi foşti fotbalişti, precum Mutu, Contra, Pancu, Totti, Di Francesco, De Rossi, Gabi Stan, Victor Piţurcă. Lobonţ a fost pe gazon, însoţit de soţia şi de cei doi copii ai săi.

Acesta a fost ultimul amical al României înaintea Ligii Naţiunilor, competiţie care va începe în septembrie, scrie News.ro.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close