Antena 3 CNN Sport Fotbal intern România - Macedonia 0-1. Trei înfrângeri consecutive pentru "tricolori"

România - Macedonia 0-1. Trei înfrângeri consecutive pentru "tricolori"

România - Macedonia 0-1. Trei înfrângeri consecutive pentru "tricolori"
Sursa foto: razvan cocis
02 Iun 2010   •   21:56

Elevii lui Răzvan Lucescu nu s-au trezit după înfrângerea cu Ucraina, 2-3, şi au pierdut şi meciul amical de miercuri cu naţionala Macedoniei. "Tricolorii" au arătat un nou joc fără creativitate în faţa unei echipe modeste a Macedoniei, lipsită de vedeta Goran Pandev. Singurul gol al partidei din Austria a venit în prima repriză, în urma unei lovituri de colţ.
Pregătirile pentru campania de calificare la Euro 2012 merg cât se poate de prost. România a pierdut cel de-al treilea meci la rând, după ce fusese învinsă şi de Israel şi Ucraina, şi ne dă slabe speranţe că vom putea face faţă în grupa cu Franţa şi Bosnia - Herţegovina. Cu o echipă mult schimbată faţă de meciul de la Lvov, cu Ucraina, România a pus doar rareori probleme defensivei macedonene. Golul lui Şikov, marcat cu capul în minutul 28 de lângă Cristian Chivu, a pus echipa Macedoniei în avantaj, unul pe care nu l-a pierdut până la final. Bara lui Cociş nu a putut să şteargă o impresie dezamăgitoare lăsată de "tricolori", reveniţi pentru acest meci la echipamentul galben.
Românii vor încerca să mai spele din această ruşine în ultimul meci amical din această lună, pe care îl vor disputa împotriva reprezentativei Hondurasului. Partida se va juca sâmbătă, 5 iunie, la St. Veit an der Glan. Până la debutul preliminariilor România va mai întâlni şi Turcia lui Guus Hiddink în deplasare, pe 11 august.
România a jucat în următoarea formaţie:
Pantilimon - Dănănae, Tamaş, Chivu, Raţ - Tănase, Rădoi, Cociş, Deac - D. Niculae, Mazilu
Rezerve: Lobonţ, Lung, Florescu, Sepsi, An. Cristea, Răduţ
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: nationala Romaniei Razvan Lucescu amical
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close