Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ruptură Gigi - Adi Ilie? Fostul atacant răspunde: "Poate că Becali este influenţat de cineva!"

Ruptură Gigi - Adi Ilie? Fostul atacant răspunde: "Poate că Becali este influenţat de cineva!"

Ruptură Gigi - Adi Ilie? Fostul atacant răspunde: "Poate că Becali este influenţat de cineva!"
Sursa foto: adrian ilie
28 Iun 2009   •   19:33

Gigi Becali şi fostul manager general din Ghencea, Adrian Ilie, sunt aproape de o ruptură, după ce patronul a aflat că acesta l-ar fi deturnat pe atacantul Pepe Moreno din drumul spre echipa "roş-albastră", cu destinaţia Terek Groznîi. Becali nu i-a spus explicit numele lui Ilie, dar fostul atacant a răspuns deja la acuze, spunând că nu s-a implicat în transferul lui Moreno, pentru care ar exista chiar o ofertă de 450.000 de dolari de la Steaua.
"Dacă aş putea să ajut Steaua cu ceva, aş face-o. Nu am încercat să îl duc pe Pepe Moreno la Terek. Vărul său poate să sune acolo şi să verifice dacă a fost propus. Poate domnul Gigi Becali este influenţat de cineva de pe lângă el. Eu m-aş bucura ca Pepe să ajungă la Steaua din nou. Am fost sunat de impresarul lui Pepe şi ştiu că se cere o sumă de bani pentru el şi cred că Steaua a şi făcut o ofertă. E vorba de 400-450.000 de dolari pentru un transfer. Anul trecut s-au cerut mai mulţi bani pe el şi nu ştiu dacă au luat în calcul vreun împrumut sau dacă au răspuns ofertei Stelei", a precizat Adi Ilie într-o intervenţie la sport.ro.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Steaua Bucuresti transfer
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close