Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Să vină banii! Piţurcă nu a făcut concesii Federaţiei şi primeşte toţi cei 600.000 de euro pentru demitere

Să vină banii! Piţurcă nu a făcut concesii Federaţiei şi primeşte toţi cei 600.000 de euro pentru demitere

Să vină banii! Piţurcă nu a făcut concesii Federaţiei şi primeşte toţi cei 600.000 de euro pentru demitere
Sursa foto: victor piturca
14 Apr 2009   •   09:58

Selecţionerul Victor Piţurcă va pleca de la cârma echipei naţionale, aşa cum s-a anunţat săptămâna trecută. Cu toate acestea, el nu va pleca oricum şi va încasa toţi cei 600.000 de euro pe care îi prevede contractul drept sumă de reziliere unilaterală, oficialul FRF Ionuţ Lupescu declarând că Piţurcă nu a acceptat sub nici o formă să ajungă la o înţelegere.
Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a comunicat, potrivit Mediafax , că i-a făcut selecţionerului o ofertă de 250.000 de euro pentru a rupe contractul care îl leagă de Federaţie. Piţurcă a susţinut, însă, până în pânzele albe, că echipa naţională mai are şanse matematice de calificare şi că nu va pleca de bună voie pentru neîndeplinirea obiectivului de calificare. A rămas, deci, o singură soluţie pentru FRF: să îl demită şi să suporte toate obligaţiile financiare.
"Nu am ajuns la nicio înţelegere, avem puncte de vedere diferite. Dânsul consideră că mai sunt şanse matematice de calificare. Mi-a spus: "îmi daţi toţi banii şi reziliăm contractul", însă nu am putut ajunge la un punct comun. Următorul pas nu ştiu care va fi, el probabil se va adresa unei comisii internaţionale, probabil la FIFA, pentru a face o plângere. Contractul FRF cu Piţurcă se va rezilia unilateral, pentru neîndeplinirea obiectivului, anume calificarea la Cupa Mondială. Din punct de vedere juridic, săptămâna asta, vom face toate demersurile", a încheiat Lupescu, potrivit sursei citate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă FRF Ionut Lupescu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close